«Μου χρωστούν δημόσια απολογία»: Στην Πάμελα Άντερσον δεν πρέπει να άρεσε η ιδέα του «Pam & Tommy»

Μετά από ένα ευνόητο «είναι μ@λ@κες» για τους δημιουργούς του, μπορούμε να περιμένουμε με την ησυχία μας το «Pamela, A Love Story», που ανεβαίνει σύντομα στο Netflix. Περισσότερα εντός.

Από τον Ηλία Δημόπουλο
«Μου χρωστούν δημόσια απολογία»: Στην Πάμελα Άντερσον δεν πρέπει να άρεσε η ιδέα του «Pam & Tommy»

Και τώρα που είμαστε στο εσωτερικό του κειμένου και δεν κινδυνεύουμε από κακά βλέμματα, ας πούμε τα πράγματα με το όνομα τους. «Μαλάκες» λοιπόν είναι κατά την Πάμελα Άντερσον αυτοί που γύρισαν την σειρά του Hulu για την διαβόητη ιστορία μιας κασέτας VHS (γκουκλάρετε, περιμένουμε) περιέχουσα ερωτοτροπίες της με τον τότε σύζυγό της, ντράμερ των Mötley Crüe, Τόμι Λι.

Τι κι αν Λίλι Τζέιμς και Σεμπάστιαν Σταν το πολέμησαν να μοιάσουν στην Παμ και τον Τόμι, τι κι αν 10 υποψηφιότητες για Έμμι δίνουν μια συνυπογραφή. «Μαλάκες είναι και αλάτι στη πληγή», λέει η Πάμελα, συμπληρώνοντας προς τους δημιουργούς της σειράς, «μου χρωστάτε ακόμα μια δημόσια συγγνώμη». «Μοιάζει με αποκριάτικο κοστούμι», είχε δηλώσει όταν είδε την πρώτη φωτογραφία της μεταμόρφωσης της Λίλι Τζέιμς.

Στο Netflix ωστόσο ετοιμάζεται ένα ντοκιμαντέρ, που, λένε, θα πει την ιστορία από την πλευρά της («θα ελέγχω εγώ την αφήγηση της ζωής μου») και η Παμελα Άντερσον το στηρίζει. «Είναι δύσκολο να παίξεις κάποιον όταν δεν ξέρεις την όλη εικόνα. Δεν έχω κάτι απέναντι στην Λίλι Τζέιμς, είναι ένα όμορφο κορίτσι και έκανε απλώς τη δουλειά της. Αλλά η όλη η ιδέα με συνέτριψε», είπε η Άντερσον, που κάλεσε την Τζέιμς στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ.

Οι παραγωγοί πάντως της σειράς του Hulu τα λένε διαφορετικά. «Ήταν η ηρωίδα μας, το πρώτο μας κοινό. Προσπαθήσαμε σε κάθε βήμα να την βρούμε και να είναι παρούσα. Δεν μας απάντησε ποτέ. Ξέραμε ότι κάναμε κάτι σωστό, και θα το φροντίζαμε σε κάθε του στιγμή. Ειλικρινά ήταν το Νο 1 κοινό μας και θέλαμε να λειτουργήσει και να αγαπηθεί ειδικά από εκείνη», Δεν τα καταφέρατε όμως κύριοι. 

Ιδού το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ του Netflix, υπεροδοσολογία της ίδιας ιστορίας λέμε εμείς, αλλά Παμ είναι, μαζί της κι εμείς.