Ο Πέδρο Πασκάλ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για τους «Fantastic 4» της Marvel

O αγαπημένος «daddy» των social media συζητά με τον Κέβιν Φάιγκι το ενδεχόμενο ανάληψης της ηγεσίας των Τεσσάρων Φανταστικών, το ερώτημα είναι κατά πόσο θέλει να δεσμευτεί υπέρμετρα προς το πολυσύμπαν της Marvel σε μια περίοδο που μπορεί να αφαιρέσει από την bucket list του όσους δημιουργούς ήθελε πάντα να συνεργαστεί. 

Από τον Γιάννη Βασιλείου
Ο Πέδρο Πασκάλ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για τους «Fantastic 4» της Marvel

Είναι καλή περίοδος για να είσαι ο Πέδρο Πασκάλ. Ήδη αγαπητός στη fan κουλτούρα με τους πρωταγωνιστικούς ρόλους του σε δύο σύγχρονα ιερά δισκοπότηρά της, το «Mandalorian» και το «Last of Us», ο Πασκάλ εξελίσσεται σε περιζήτητο όνομα. Να, τώρα η Marvel θέλει να τον πάρει σκλάβ... να τον προσλάβει για σειρά εμφανίσεων στο πολυσύμπαν της ως Ριντ Ρίτσαρντς στο επερχόμενο reboot των «Fantastic Four» εντός του MCU.

Μετά τις άκαρπες προσπάθειες να τα βρουν με τους Άνταμ Ντράιβερ και Τζέικ Τζίλενχαλ, οι ιθύνοντες της Marvel προσπαθούν να πείσουν τον Πέδρο Πασκάλ να αναλάβει την ηγεσία των Τεσσάρων Φανταστικών. Το ερώτημα είναι για ποιο λόγο να δεχτεί ο ίδιος ο Πασκάλ. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε θέση να εμπλουτίσει το βιογραφικό του με δημιουργούς που πάντα ονειρευόταν να συνεργαστεί. Ήδη πρόσθεσε τον Αλμοδόβαρ, έστω και σε μικρού μήκους, τον Ρίντλεϊ Σκοτ με το επερχόμενο σίκουελ του Μονομάχου, ενώ θα αποτελέσει και μέλος του πολυσυλλεκτικού καστ της νέας ταινίας του Ζακ Κρέγκερ («Barbarian») με τίτλο «Weapons». Μια συνεργασία με τη Marvel συνεπάγεται υπέρμετρη δέσμευση, με σοβαρό κίνδυνο απώλειας ανάλογων ρόλων, ελέγχεται και κατά πόσο θα είναι προσοδοφόρα – μνημειώδη τα επαχθή συμβόλαια του MCU, με αστείους οικονομικούς όρους και δόλωμα το επιγενόμενο boost στη δημοφιλία του συνεργαζόμενου ηθοποιού. Αφήστε δε, που τα φθίνοντα εισπρακτικά και ποιοτικά αποτελέσματα είναι λογικό να κάνουν επιφυλακτικούς ηθοποιούς εγνωσμένης αξίας να συνεργαστούν τόσο στενά με τη Marvel – σκέψου να χάσεις τόσα χρόνια από την επαγγελματική ζωή σου για κάτι που στο τέλος της μέρας θα λογαριάζεται ως κηλίδα στο βιογραφικό σου.

Για να δούμε τι θα δούμε, αλλά κάτι μας λέει ότι ο Κέβιν Φάιγκι θα βγει και πάλι στο γιουσουρούμ, σε αναζήτηση Ριντ Ρίτσαρντς, εκτός κι αν κάνει στον Πέδρο μια προσφορά που δεν μπορεί να αρνηθεί.