Πρώτη εικόνα από το κινηματογραφικό «Peaky Blinders»

Σχεδόν τέσσερεις μήνες από τότε που η πολύκροτη παραγωγή πήρε πράσινο φως από το Netflix, το νερό αρχίζει να μπαίνει στο αυλάκι.

Από τον Ηλία Δημόπουλο
Πρώτη εικόνα από το κινηματογραφικό «Peaky Blinders»

Ούτε για την κινηματογραφική μεταφορά του «Peaky Blinders» έχουμε γράψει λίγα (ορίστε, να, να, και να). Οπότε ξέρετε έτσι κι αλλιώς όσα ξέρατε από τις τηλεοπτικές σεζόν, ξέρετε ότι ο Τόμι Σέλμπι πήρε...Όσκαρ ως Οπενχάιμερ πριν λίγους μήνες, ξέρετε βέβαια την τονωτική ένεση των Ρεμπέκα «κάνω τις ταινίες καλύτερες επειδή το όνομά μου περνά στα credits» Φέργκιουσον, Μπάρι Κίογκαν και Τιμ Ροθ, θυμάστε ίσως ακόμα-ακόμα ότι η ιστορία μπαίνει στον 2ο ΠΠ. Χθες, όπως μας πληροφορεί το καίριο σ' αυτά Empire, ξεκίνησαν και τα γυρίσματα. Απόδειξη - ανατριχίλα των φανς;

H ταινία και ο τραχύς δρόμος του γκριζαρισμένου Τόμι Σέλμπι θα σκηνοθετηθούν από τον Τομ Χάρπερ (βετεράνος της σειράς, 3 επεισόδια πίσω στο 2013), φέτος υπέγραψε το «Heart of Stone» που έκανε ότι μπόρεσε να αναγείρει ταφόπλακα στην καριέρα της Γκαλ Γκαντό. Δηλώνει πάντως πασίχαρος και «ευγνώμων στους φανς που μας έφτασαν εδώ και εμπιστεύονται ότι αυτό το νέο κεφάλαιο θα τους χαρίσει κάτι ασυνήθιστο».

Οι υπηρέτες του Τάγματος των «Peaky Blinders» αναμένουν, προσδοκούν (ή καραδοκούν), στην επίσης φρέσκια φωτογραφία που ανοίγει το άρθρο μας είναι ο Κίλιαν Μέρφι με τον δημιουργό της σειράς, Στίβεν Νάιτ.

«Πριν το Τέλος»: Ένας δυναμίτης μπεργκμανικών αποήχων στις 30ές Νύχτες ΠρεμιέραςΤρέιλερ «Nosferatu»: Ο Ρόμπερτ Έγκερς μάς δείχνει τα... δόντια του