Το franchise που αγαπούν να κοροϊδεύουν οι περισσότεροι κριτικοί τα τελευταία χρόνια, αντικαθιστώντας τους αντίστοιχους των βιβλίων όταν κυκλοφορούσε τις ιστορίες της η Τζέιμς, φτάνει μάλλον στο τέλος του!
Μετά την υπόσχεση για γάμο με την οποία τελείωνε το «Darker» και η οποία πραγματοποιείται όπως βλέπουμε στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, ο κύριος Γκρέι και η σύζυγός του πλέον μπλέκονται σε περιπέτειες που προκύπτουν από απογοητευμένα άτομα του παρελθόντος τους, δοκιμάζοντας παράλληλα (ξανά) τα όριά τους στο σεξ, ελπίζοντας πως ο γάμος δε θα τους αλλάξει.
Ξαναβλέποντας τις 2 προηγούμενες ταινίες, το «Fifty Shades Darker» που δόθηκε στα πιο «ασφαλή», για το στούντιο, χέρια του βετεράνου Φόλεϊ, πήγαινε αρκετά βήματα πίσω σε σχέση με όσα προσπάθησε να κάνει η Σάμ Τέιλορ Τζόνσον στην πρώτη και όπως φαίνεται θα ακολουθήσει το ίδιο μοτίβο αφού η εμπορική του απήχηση ήταν ικανοποιητική.
Το τρέιλερ κλέινει με τα νέα της εγκυμοσύνης της Αναστέζια (Ντακότα Τζόνσον), κι εμείς ευχόμαστε να μην εγκυμονεί σίκουελ. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες 8 Φεβρουαρίου από τη UIP.