Την αποχώρηση της Λιν Ράμσεϊ από το «Jane Got a Gun» (το δραματικό γουέστερν με πρωταγωνιστές τη Νάταλι Πόρτμαν και τον Τζόελ Έντζερτον) ακολούθησε ντόμινο εξελίξεων. Η παραγωγή αντέδρασε άμεσα, αναθέτοντας στον Γκάβιν Ο’ Κόνορ του «Worrior» τη σκηνοθεσία της ταινίας, προκειμένου να συνεχιστούν άμεσα τα γυρίσματα. Ωστόσο, ο πονοκέφαλος για τον επικεφαλής, Σκοτ Στάιντορφ δε σταματά, αφού ο Τζουντ Λο, ο οποίος θα υποδυόταν τον «κακό» ακολούθησε τη Ράμσεϊ, αποχωρώντας με τη σειρά του από την ταινία και δημιουργώντας φυσικά νέο κενό.
Τζέικ Τζίλενχαλ, Τόμπι Μαγκουάιρ και Τζεφ Μπρίτζες είναι οι επικρατέστεροι για να αναπληρώσουν την καινούργια απώλεια, με τον τελευταίο (αν ενδεχομένως επιλεγεί) να αλλάζει εντελώς το ύφος του χαρακτήρα, που προοριζόταν για νεότερο ηθοποιό. Θυμίζουμε ότι ο Τζουντ Λο θα υποδυόταν τον αρχηγό συμμορίας που απειλεί τον άντρα και το σπίτι της Τζέιν- Νάταλι Πόρτμαν. Ο Τζόελ Έντζερτον παραμένει στο καστ ως πρώην εραστής της ηρωίδας, ο οποίος τη βοηθάει να αντιμετωπίσει τον επικίνδυνο κακοποιό (ο ρόλος αρχικά ήταν δοσμένος στον Μάικλ Φασμπέντερ).
Όποια κι αν είναι η τελική επιλογή, η ταινία δεν είναι πια η ίδια, μετά την αποχώρηση της Ράμσεϊ, αν και η βιασύνη των παραγωγών και η προσπάθεια να χαθεί όσο πιο λίγος χρόνος γίνεται, μάλλον υποδηλώνει ότι ο Ο’ Κόνορ θα βασιστεί αρκετά στις δικές της ιδέες και την προεργασία που έχει ήδη γίνει επάνω στο σενάριο. Όσο για μια φουτουριστική εκδοχή του Μόμπι Ντικ, που η σκηνοθέτις ετοίμαζε με παραγωγό και βασικό χρηματοδότη και πάλι τον Σκοτ Στάιντορφ, αυτή μάλλον ναυαγεί μετά ρήξη τους στη «Jane».