Η Φλόρενς Πιου μιλά για πολλούς του ανεξάρτητου που εκνευρίστηκαν όταν υπέγραψε στο MCU

«Ήταν σε φάση, ωραία τώρα πάει τη χάσαμε για τα καλά», λέει η σταθερά ανερχόμενη Αγγλίδα.

Από τον Ηλία Δημόπουλο
Η Φλόρενς Πιου μιλά για πολλούς του ανεξάρτητου που εκνευρίστηκαν όταν υπέγραψε στο MCU

Κι ενώ οι κακοηθέστεροι εξ ημών θα εκφωνούσαν μια ανακούφιση - δεν γίνεται να συμφωνούμε και όλοι - κάποιοι λέει στο indie κύκλωμα τα πήραν με την υπογραφή της Φλόρενς Πιου στο MCU, που είναι κάτι σαν την Ρεάλ Μαδρίτης του σινεμά, ας πούμε. 

Σε πρόσφατή συνέντευξή της η 27χρονη ηθοποιός, δήλωσε ότι πολλοί στον ανεξάρτητο χώρο «εκνευρίστηκαν στ' αλήθεια πολύ». «Ήταν σε φάση, ωραία, τώρα πάει τη χάσαμε για τα καλά», λέει «κι εγώ ήμουν σε φάση [σ.σ. απολογούμαστε για τα «σε φάση», αλλά τι να κάνουμε που λένε όλο 'like' πια ακόμα και οι Αγγλοσάξονες νέοι] όχι, δουλεύω όσο σκληρά δούλευα πάντα. Πάντοτε έκανα back to back ταινίες. Απλά οι άνθρωποι τώρα τις βλέπουν. Έτσι όμως πρέπει να είσαι πιο οργανωμένος στο πρόγραμμά σου.»

Η Πιου έκανε επίσης μια εμφάνιση στο «Hawkeye» του Disney+.

«Υπάρχει ομορφιά σε κάθε είδος ταινιών», απαντά σε αυτούς που πιστεύουν ότι δεν θα επιστρέψει σε «μικρές» ταινίες πλέον. «Σε κάθε σετ ταινίας όλοι κάνουν μια τεράστια προσπάθεια επειδή θέλουν να είναι εκεί. Κι αν κάποιος δεν το επιθυμεί, αν κάποιος δεν βάζει όλο του το είναι, το καταλαβαίνεις αμέσως, όλο το έργο μοιάζει λάθος», ισχυρίζεται η Πιου.

Αν και αναμφισβήτητα εργατική και για την ώρα τουλάχιστον περιζήτητη, η ηθοποιός έχει στη ενεργητικό της ταινίες όπως «Οι Μικρές Κυρίες» της Γκέργουιγκ, το «Μην Ανησυχείς Αγάπη μου» της Ολίβια Γουάιλντ, την «Μια Απροσδόκητη Σχέση» του Ζακ Μπραφ, το «The Wonder» του Σεμπάστιαν Λέλιο (που ο υπογράφων αγνοεί), την «Μικρή Τυμπανίστρια» του Παρκ Τσαν-γουκ και, για να σωθεί η παρτίδα, το «Μεσοκαλόκαιρο» του Άστερ βέβαια. Το 2021 μπήκε ως Γελένα Μπέλοβα στην «Μαύρη Χήρα» του MCU και τώρα αναμένεται σε τουλάχιστον δύο ηχηρά σχέδια της σεζόν, το «Oppenheimer» του Νόλαν και το 2ο «Dune», που θεωρητικά αναμένεται τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους.