Τρέιλερ: Έφτασε η ώρα της ακατάλληλης εκδοχής του «Rebel Moon»

Δεν ξέρουμε πόσοι το περιμένετε, αλλά οφείλουμε να ενημερώσουμε. Το director's cut του δίπτυχου του Ζακ Σνάιντερ προστίθεται στην πλατφόρμα στις 2 Αυγούστου.

Από τον Γιάννη Βασιλείου
Τρέιλερ: Έφτασε η ώρα της ακατάλληλης εκδοχής του «Rebel Moon»

Μπορεί οι περισσότεροι, πλην των σκληροπυρηνικών οπαδών, να έχουμε ήδη ξεχάσει το «Rebel Moon» του Ζακ Σνάιντερ, ο ίδιος, όμως, δεν λέει να το αφήσει πίσω. Γνωρίζουμε ότι θέλει να συνεχίσει την ιστορία και να γυρίσει τρίτο και τέταρτο μέρο, γνωρίζουμε εκ των έσω ότι για να επανέλθουν κάποιοι παλιότεροι συνεργάτες του ζητούν ριζική ανανέωση στην όψη του φιλμικού σύμπαντος, την οποία θεωρούν άσχημη, εκείνο που δεν ξέραμε μέχρι πρότινος ήταν τι θα γίνει με εκείνες τις εκτεταμένες,«ακατάλληλες» εκδοχές της ταινίας που είχαν ανακοινωθεί.

Αυτές, λοιπόν, θα προστεθούν στον κατάλογο του Netflix στις 2 Αυγούστου και, για κάποιο μυστήριο λόγο, θα έχουν διαφορετικά ονόματα. To πρώτο μέρος θα λέγεται «Rebel Moon – Chapter One: Chalice of Blood» και το δεύτερο «Rebel Moon – Chapter Two: Curse of Forgiveness». Ενδέχεται κάποιοι να πιστέψουν ότι πρόκειται για το τρίτο και το τέταρτο μέρος, να πατήσουν το play και να εκπλαγούν δυσάρεστα. Εμείς να σχολιάσουμε ότι, ανεξάρτητα από το πώς φαίνεται στον καθένα η φιλμογραφία του συγκεκριμένου σκηνοθέτη, η ποιοτική φύρα στο έργο του από τότε που άνοιξε παρτίδες με το Netflix είναι εμφανής. Ελπίζουμε να αφήσει το «Rebel Moon» πίσω του, ιδανικά και το Netflix. και μόνο επειδή χάνονται (απαραίτητα) εισιτήρια από την αγορά - κι ας μην πιστεύουμε ότι κάποιο εκ των «Army of the Dead» ή «Rebel Moon» θα έσπαγε τα ταμεία.

Δείτε το τρέιλερ εδώ:

Τρέιλερ «A Complete Unknown»: Θετικές πρώτες εντυπώσεις από τον Σαλαμέ στον ρόλο του Ντίλαν«The Brutalist»: Το αγαπημένο παιδί της αμερικανικής κριτικής επιστρέφει