H Ρέμπελ Γούιλσον πέρασε από οντισιόν για τη νέα ταινία Μποντ

Στα BAFTA  πέρυσι είχε αυτοπροταθεί για διάδοχος του Ντάνιελ Κρεγκ, η Μπάρμπαρα Μπρόκολι και Μάικλ Τζέι Γουίλσον την άκουσαν και της έδωσαν την ευκαιρία να κάνει ένα δοκιμαστικό - όχι για το κουστουμι του 007, μην αρχίσετε να σφάζεστε στα σχόλια.

Από τον Γιάννη Βασιλείου
H Ρέμπελ Γούιλσον πέρασε από οντισιόν για τη νέα ταινία Μποντ

H Ρέμπελ Γουίλσον παρουσίασε τα BAFTA πέρυσι, οπου τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο πράκτωρ 007 που είχε την επέτειό του. Πέρα από το παραδοσιακό μοντάζ, η Γουίλσον είχε ετοιμάσει μια σειρά από αστεία σχετικά με το καμάρι της MI6,για τα οποία έπρεπε να πάρει το ok από την Μπάρμπαρα Μπρόκολι και τον Μάικλ Τζέι Γουίλσον, τους παραγωγούς του franchise. Xάρη σε αυτή τη συγκυρία, άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας μαζί τους κι αυτό οδήγησε σε μια ευχάριστη εξέλιξη για την ίδια.

Όπως αποκάλυψε, λοιπόν, τον περασμένο χρόνο πέρασε από οντισιόν για έναν ρόλο στη νέα ταινία Μποντ. Δεν είπε αν τελικά τον κέρδισε ή όχι, ξεκαθάρισε όμως ότι δεν ήταν ο ρόλος του 007 – είχε κάνει κι ένα σχετικό αστείο στην απονομή, όπου αυτοπροτάθηκε για διάδοχος του Ντάνιελ Κρεγκ. Με δεδομένο ότι το σενάριο της ταινίας δεν είναι έτοιμο – υποτίθεται ότι το γράφει η Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ- υποθέτουμε ότι ο ρόλος για τον οποίο πέρασε από οντισιόν θα είναι κάποιος από τους γνώριμους, επανερχόμενους χαρακτήρες, ίσως η Q ή η Μάνιπένι ή η Φίλιξ Λάιτερ, αν αλλάξουν φύλο στον Αμερικανό ομόλογο του Βρετανού πράκτορα.

Εδώ και καιρό οι φήμες θέλουν τον Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον να είναι ο επόμενος Μποντ, αλλά αν ίσχυε αυτό, δεν θα είχε ανακοινωθεί ήδη; Τροφη για σκέψη.