«Rise of the Pink Ladies»: To prequel του «Grease» έρχεται σε μορφή σειράς από την Paramount+

Σαράντα χρόνια και κάτι μετά το «Grease», θα ξεκινήσουν και πάλι οι χοροί, όχι όμως όπως θα θέλαμε, αλλά τουλάχιστον ίσως αυτό είναι πιο ασφαλές. Και θα έρθει σε μορφή τηλεοπτικού πακέτου.

Από τον Χρήστο Πολίτη
«Rise of the Pink Ladies»: To prequel του «Grease» έρχεται σε μορφή σειράς από την Paramount+

Την τελευταία διετία, το σχέδιο του «Grease» πήγαινε από γραφείο σε γραφείο και ένας πόλεμος μεταξύ του HBO MAX και της Paramount+ είχε ξεκινήσει για τα δικαιώματα ενός τηλεοπτικού σχεδιού που ήθελε τα κορίτσια του «Grease» να αναλαμβάνουν δράση. Τα κορίτσια με τα ροζ μπουφάν παίρνουν τη θέση που τους αξίζει και αποκτούν το δικό τους κεφάλαιο στην ιστορία των μιούζικαλ.

Με τίτλο «Grease: Rise of the Pink Ladies», η σειρά έκλεισε για 10 επεισόδια στην Paramount+ και βάζει μπρος για να γίνει ο τηλεοπτικός εθσμός της επόμενης -ή της μεθεπόμενης- χρονιάς, αφού θα ακολουθήσει τις ιστορίες των Ρίζο, Μάρτυ, Ζαν και Φρέντσι πριν μπουν στον (επίσημο) κόσμο του κινηματογραφικού «Grease» του 1978 που αποθέωσε τον Τζον Τραβόλτα και την Ολίβια Νιούτον-Τζον.

Τα τέσσερα πιο δροσερά και πλέον δημοφιλή κορίτσια του κολλεγίου αποφασίζουν να ζήσουν και να διασκεδάσουν με τους δικούς τους κανόνες. Οι T-Birds, δηλαδή που λικνίζονται στους ρυθμούς του rock’n’roll. To «Grease: Rise of the Pink Ladies» θα πηγαίνει πίσω από όλο αυτό και πριν εμφανιστούν οι T-Birds κι έτσι θα χορτάσουμε τις Pink Ladies.

To σεξ ως ταμπού -ή και όχι-, η ηλικία που αλλάζει τις διαθέσεις, οι γνωριμίες και η μουσική που φτιάχνουν τις ζωές, και το νέο «Grease» έρχεται να κάτσει όμορφα και σίγουρα όχι ήσυχα.