Με ποιον τρόπο θα επιστρέψει ο Ρόμπερτ Ντάουνι Jr. στο πολυσύμπαν της Marvel;

Οι μαντεψιές και η παραφιλολογία στις σχετικές ιστοσελίδες των fan έχουν ήδη ξεκινήσει, ωστόσο την απάντηση (μάλλον) έχει δώσει το «Deadpool & Wolverine».

Από τον Γιάννη Βασιλείου
Με ποιον τρόπο θα επιστρέψει ο Ρόμπερτ Ντάουνι Jr. στο πολυσύμπαν της Marvel;

Γράφαμε χτες ότι στη Marvel ανακοίνωσαν μετά βαΐων και κλάδων πως ο Ρόμπερτ Ντάουνι Jr. επιστρέφει ως Doctor Doom. Το ερώτημα είναι πώς θα επιστρέψει, αφού έχει πεθάνει στο «Endgame». Τη λύση την έχει δώσει προ πολλού το πολυσύμπαν, οπότε έχει αρχίσει η παραφιλολογία. Μπας και είναι ο Iron Maniac από την Earth τάδε; Μπας και αντλούν έμπνευση από εκείνη τη φορά που ο Dr. Doom είχε σχεδιάσει τη δική του στολή Iron Man; Μην είναι ο μνησίκακος Superior Iron Man;

Πιστεύουμε ότι τη λύση την έδωσε ήδη το «Deadpool vs Wolverine».(Spoiler alert) Αν ο Κρις Έβανς μπορεί σε ένα άλλο σύμπαν εντός του MCU να είναι ο Τζόνι Στορμ, κάλλιστα μπορεί και ο Ρόμπερτ Ντάουνι Jr. να είναι ο Doctor Doom, ο Πολ Ραντ ο Mole Man, η Σκάρλετ Γιόχανσον η Τζιν Γκρέι και ούτω καθεξής, δίχως περαιτέρω εξηγησεις. Δεν χρειάζεται να το ψειρίζουμε πολύ, δοκιμασμένη λύση ανάγκης ήταν (όπως και οι αδερφοί Ρούσο), εύλογα τα memes στα ελληνικά social κάνουν συσχετισμούς με τον Τάκη Λεμονή.

Με τούτα και με κείνα, μπέρδεψαν και τη Γκουίνεθ Πάλτροου, η οποία συμμετέχει στο MCU μεν, αλλά δεν βλέπει τις ταινίες. Του άφησε, που λέτε, σχόλιο στον λογαριασμό του στο instagram, όπου του λέει «δεν καταλαβαίνω, τώρα είσαι κακός»; Εμείς, πάλι,  δεν καταλαβαίνουμε γιατί μετά την οσκαρική ερμηνεία του στον «Οπενχάιμερ» και όλες τις δυνατότητες που ανοίγει για να εμπλουτίσει το βιογραφικό του, συνεργαζόμενος με δημιουργούς εγνωσμένης αξίας, επέλεξε να επιστρέψει στο MCU. Mάλλον του έκαναν μια πρόταση που δεν μπορούσε να αρνηθεί.

Καταρρέουν οι κιτρινισμοί περί συμπεριφοράς Κόπολα στα πλατό του «Megalopolis»Τρέιλερ: Ο Κέβιν Σμιθ ποντάρει στη νοσταλγία με την «4.30 Movie»