Η Σίρσα Ρόναν στα «Χρονικά της Νάρνια» της Γκρέτα Γκέργουιγκ

Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι μια παλιά γνώριμη της δημιουργού θα αποτελέσει την πρώτη μεγάλη προσθήκη στο καστ της υπερπαραγωγής του Netflix.

Από τον Γιάννη Βασιλείου
Η Σίρσα Ρόναν στα «Χρονικά της Νάρνια» της Γκρέτα Γκέργουιγκ

Ευτυχή κατάληξη είχαν οι πρώτες περιπέτειες της Γκρέτα Γκέργουιγκ στον θαυμαστό κόσμο των στουντιακών υπερπαραγωγών – γύρισε μια ταινία που λέγεται «Barbie», κάπου μπορεί να ακούσατε για αυτή- και φαίνεται ότι θα συνεχιστούν. Την πλάνεψε το Netflix, η πλατφόρμα με την οποία συνεργάζεται αποκλειστικά και ο σύζυγός της Νόα Μπάουμπακ εδώ και πολλά χρόνια, δίνοντάς της τα ηνία της νέας κινηματογραφικής διασκευής των «Χρονικών της Νάρνια».

Μια παλιά γνώριμη της δημιουργού, η Σίρσα Ρόναν, φαίνεται να συμφώνησε τη συμμετοχή της σε δεύτερο ρόλο, σύμφωνα με  δημοσιεύματα – άραγε στον ρόλο της Λευκής Μάγισσας, στον οποίο είχαμε δει την Τίλντα Σουίντον σε προηγούμενες μεταφορές των βιβλίων στο σινεμά; Σύντομα θα μάθουμε περισσότερα.

Στο μεταξύ, η Ρόναν έπειτα από μερικές επιλογές που στα χαρτιά δεν φάνταζαν διόλου άσχημες, αλλά στην πράξη πέρασαν απαρατήρητες, έχει μια καλή χρονιά φέτος με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο «Outrun» και τον υποστηρικτικό στο «Blitz» του Στιβ ΜακΚουίν.Οι οσκαρικοί αναλυτές πιστεύουν ότι θα χτυπήσει την πόρτα του θείου Όσκαρ τουλάχιστον σε μία από τις δυο σχετικές κατηγορίες, αν όχι εις διπλούν. Και το αξίζει, αν μας ρωτάτε.

Έρχεται νέα βιογραφική ταινία για τον Τζέιμς Ντιν30ές Νύχτες Πρεμιέρας: Το πρόγραμμα της Πέμπτης 3 Οκτωβρίου