Ο Μαρκ Ράφαλο απέκτησε το δικό του αστέρι στη «Λεωφόρο της Δόξας» του Χόλιγουντ

Kαι πολύ άργησε! Λίγους μήνες μετά τον συμπρωταγωνιστή του στο «Poor Things» Γούιλεμ Νταφό, ο Μαρκ Ράφαλο άφησε κι αυτός τα αποτυπώματά του στη διάσημη Λεωφόρο.

Από τον Γιάννη Βασιλείου
Ο Μαρκ Ράφαλο απέκτησε το δικό του αστέρι στη «Λεωφόρο της Δόξας» του Χόλιγουντ

Ένας από τους πιο αγαπητούς πρωταγωνιστές των καιρών μας έλαβε κι αυτός το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας, μόλις λίγους μήνες μετά από τον συμπρωταγωνιστή του στο «Poor Things» Γουίλεμ Νταφό. Τον έχουμε δεδομένο τον Μαρκ Ράφαλο, αν ρωτήσεις κάποιον να σου πει τους πέντε καλύτερους της γενιάς του, δύσκολα θα τον αναφέρει, μα αν τον ρωτήσεις «και ο Μαρκ Ράφαλο», 99 στις 100 φορές θα ακούσεις ένα «α, ναι». Στην ταινία του Λάνθιμου ξεκινά από τα χαμηλά και σταδιακά ανεβάζει το tempo και το volume. σε ένα κωμικό ρεσιτάλ από εκείνα που θα μνημονεύουμε στα χρόνια που θα ακολουθήσουν.

Κι αυτό είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα. Σε μια καριέρα που μετρά συνεργασίες, μεταξύ άλλων, με Μάρτιν Σκορσέζε, Ντέιβιντ Φίντσερ, Τζέιν Κάμπιον, Ανγκ Λι, Μάικλ Μαν, Σπάικ Τζόνζι, Μπένετ Μίλερ, Τοντ Χέινς και Κένεθ Λόνεργκαν, καθώς και τέσσερις οσκαρικές υποψηφιότητες, ο Ράφαλο έχει ήδη αφήσει το στίγμα του στην ιστορία του σινεμά. Πλέον άφησε και τα αποτυπώματά του στο τσιμέντο της διάσημης λεωφόρου.

Η Τζένιφερ Γκάρνερ βρέθηκε στην τελετή και υπενθύμισε στους παρευρισκόμενους ότι ο Ράφαλο ήταν έτοιμος να παραιτηθεί από το «13 Going on 30», όταν διαπίστωσε ότι έπρεπε να συμμετάσχει σε αναπαράσταση του χορευτικού του «Thriller» του Μάικλ Τζάκσον – η πιο διάσημη σκηνή χορού της καριέρας του, μέχρι την viral και οργιαστικά κωμική αντίστοιχη στο «Poor Things».

Τα συγχαρητήριά μας.