Χριστουγεννιάτικα η 2η σεζόν του «Squid Game»!

Στις 26 Δεκεμβρίου τα παιχνίδια ξεκινούν ξανά, ενώ ανακοινώθηκε και 3η, και τελική, σεζόν μέσα στο 2025.

Από τον Ηλία Δημόπουλο
Χριστουγεννιάτικα η 2η σεζόν του «Squid Game»!

Netflix και δημιουργός Χουάνγκ Ντονγκ-χιγιούκ ανακοίνωσαν την μεγάλων προσδοκιών για τους υπερμεγέθεις αριθμητικά λάτρεις της 2η σεζόν των «Squid Games». Στις 26 Δεκεμβρίου, the game is afoot, που θα έλεγαν στον βικτωριανό Λονδίνο.

Τρία χρόνια μετά την λήξη των παιχνιδιών, ο παίκτης 456 παραμένει αποφασισμένος να βρει ποιος βρίσκεται πίσω από τα παιχνίδια και να τα τερματίσει. Όμως τα πράγματα αποδεικνύονται περίπλοκα, και σκούρα, και για να το καταφέρει θα πρέπει να...ξαναπαίξει το παιχνίδι.

Το «Squid Game» είναι η υπερδιαστημική τηλεοπτική επιτυχία του Netflix. Αυτό σημαίνει όχι απλά το πιο δημοφιλές σόου στην ιστορία της πλατφόρμας (265.2 εκατομμύρια views, 2.2 δις ωρών παρακολουθησης). Σημαίνει ότι το δεύτερο μη αγγλόφωνο σόου δεν έχει ούτε τις μισές ώρες, σημαίνει ότι κάτι αγγλόφωνα τύπου «Wednesday» και τύπου 4ο «Stranger Thngs» το βλέπουν με το κύαλι (252.1 και 140.7 αντίστοιχα).

Ο δημιουργός τους επιστρέφει σε τριπλό ρόλο (σεναριογράφου, σκηνοθέτη, παραγωγού) και μην ξεχνάμε ότι είναι ο πρώτος Ασιάτης που κέρδισε την Σκηνοθεσία Δραματικής Σειράς στα Έμμι. Πιο κάτω αφήνουμε και μια δήλωσή του γραμμένη στην πέτρα.

Άντε με το καλό οι λάτρεις!

Βενετσιάνικο «σπίτι» για την παγκόσμια πρεμιέρα του 2ου «Horizon» του Κέβιν Κόστνερ14ο AOAFF powered by ΔΕΗ: Τα highlights ενός εντυπωσιακού φεστιβαλικού καλοκαιριού!