Ο Πολ Σρέιντερ θέλει να γυρίσει ταινία για τον Σινάτρα με πρωταγωνιστή τον Κέβιν Σπέισι

H ταινία θα αφορά τα τελευταία χρόνια του Σινάτρα, με τον Σρέιντερ να ξεκαθαρίζει ότι δεν θα χρησιμοποιούσε τον Σπέισι, αν το δικαστήριο τον είχε κρίνει ένοχο για τις γνωστές κατηγορίες σε βάρος του.

Από τον Γιάννη Βασιλείου
Ο Πολ Σρέιντερ θέλει να γυρίσει ταινία για τον Σινάτρα με πρωταγωνιστή τον Κέβιν Σπέισι

Σε μια μεγάλη συνέντευξή του στο Variety με αφορμή την επερχόμενη πρεμιέρα του «Oh Canada» στο φεστιβάλ Καννών, ο Πολ Σρέιντερ έδωσε και μια είδηση, ότι σχεδιάζει ταινία για τα τελευταία χρόνια του Σινάτρα με πρωταγωνιστή τον Κέβιν Σπέισι. Ο Σρέιντερ αποκάλυψε ότι μίλησε μαζί τοθ στο τηλέφωνο για την προοπτική και ότι ο Σπέισι διαβάζει αυτή την περίοδο ένα βιβλίο για την «ακύρωση» του Τσάρλι Τσάπλιν.

«Η κουλτούρα της ακύρωσης δεν τον αφήνει σε ησυχία», ανέφερε ο Σρέιντερ, τονίζοντας ότι αν ο Σπέισι είχε καταδικαστεί για τις καταγγελίες σε βάρος του από το δικαστήριο, δεν θα τον χρησιμοποιούσε στην ταινία του. Με δεδομένο ότι ο Σκορσέζε έχει ήδη ανακοινώσει την πρόθεσή του να γυρίσει βιογραφία του Σινάτρα και τους κληρονόμους του να διαφωνούν καθέτως και οριζοντίως, τα ερωτήματα είναι δύο. Το ένα αν σε αυτή την περίπτωση η οικογένεια Σινάτρα θα δώσει την ευλογία της και τη συγκατάθεσή της για το πρότζεκτ , το άλλο αν οι δυο άλλοτε τακτικοί συνεργάτες όντως θα έρθουν σε δημιουργική «κόντρα», γυρίζοντας αντίπαλες ταινίες για το ίδιο αντικείμενο. Αν όντως το εγχείρημα λάβει το πράσινο φως, θα σηματοδοτήσει τη δεύτερη φορά που ο Σπέισι υποδύεται έναν crooner του ένδοξου μουσικού παρελθόντος - είχε παίξει τον Μπόμπι Ντάριν στο δικό του «Beyond the Sea».

Μπορείτε να διαβάσετε όλη την ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Σρέιντερ εδώ. Ο οποίος Σρέιντερ πολύ μας στεναχώρησε που, τη μέρα του θανάτου του Ρότζερ Κόρμαν, έσταξε χολή στα social media για το πρόσωπo και τη συνεισφορά του Κόρμαν στο σινεμά.