Η απόσυρση είναι μακριά: Ο Μάρτιν Σκορσέζε δεν σκοπεύει να ρίξει τους ρυθμούς του

Λίγο οι φήμες για το «Sinatra», λίγο η καθυστέρηση της ταινίας για τον Ιησού Χριστό, πήγαμε να θορυβηθούμε, όμως ο Μάρτι από το Τορίνο μάς γνέφει με την γνωστή του όρεξη για νέες εξορμήσεις. Ευτυχώς.

Από τον Ηλία Δημόπουλο
Η απόσυρση είναι μακριά: Ο Μάρτιν Σκορσέζε δεν σκοπεύει να ρίξει τους ρυθμούς του

Τα 81 είναι τα νέα 41.

Διαβάσαμε τις τελευταίες ημέρες για την αναβολή έναρξης της παραγωγής του «Sinatra», του biopic για την Φωνή του 20ού αιώνα, και τις καθυστερήσεις με το «The Life of Jesus» (την ταινία που «ανέθεσε» ο Πάπας στον Μάρτι μας) και πήγε ο νους στο κακό. Κακώς. Ο Σκορσέζε, από το Τορίνο όπου βρίσκεται, και σήμερα θα κάνει και ένα masterclass, δήλωσε ότι «δεν έχει πρόθεση να αποσυρθεί. Και το φιλμ για τον Φρανκ Σινάτρα θα γίνει, απλώς αναβλήθηκε, και η ταινία για τον Ιησού δουλεύεται επί του παρόντος. Ελπίζω ο Θεός να μου δώσει δύναμη και λεφτά να τις τελειώσω», λέει. (Μπορείς να μην τον αγαπάς που ζητάει λεφτά από τον Θεό;)

Η σπέκουλα περί του Σινάτρα λέει πως οι κληρονόμοι δεν δίνουν πράσινο φως (μάλλον είναι οικονομικό το θέμα), ενώ η θρησκευτική δημιουργία επανέρχεται σε στάδιο σεναριακών διορθώσεων και ξαναγραψιμάτων. Ο Άντριου Γκάρφιλντ παραμένει πρωταγωνιστής της και το πλάνο λέει ότι τα γυρίσματα εκκινούν στο άμεσο μέλλον. 

Και για να μην υπάρχει αμφιβολία, την περίοδο αυτή ο Σκορσέζε είναι στην Ιταλία για εκείνο το ντοκιμαντέρ για τα αρχαία ναυάγια που ετοιμάζει - η παραγωγή ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα. 

Άκου λέει να αποσυρθεί.

Η Ελληνίδα που κατέκτησε το Χόλιγουντ: Αφιέρωμα στην Κατίνα Παξινού από την Ταινιοθήκη της Ελλάδος«Δύσκολο το παραδάκι»: Παραστατικός Μάικ Λι για τις περιπέτειες χρηματοδότησης του «Hard Truths»