«Sex Education»: Έρχεται το τρίτο κεφάλαιο κι έχουμε τρέιλερ για να το αποδείξουμε

Μια Τζίλιαν Άντερσον όαση, λίγο σεξ παραπάνω, και μια από τις πιο πετυχημένες τηλεοπτικές παραγωγές από καταβολής Netflix επιστρέφει για τον τρίτο κύκλο της.

«Sex Education»: Έρχεται το τρίτο κεφάλαιο κι έχουμε τρέιλερ για να το αποδείξουμε

Ένας μαθητής λυκείου προσπαθεί να τονώσει τη δημοφιλία του, αποφασιζοντας να δημιουργήσει μια τύπου κλινική σεξουαλικής θεραπείας στο σχολείο του, βρίσκοντας βοηθηματα και βιβλία στο σπίτι του, όπου η μητέρα του είναι σύμβουλος σεξουαλικής αγωγής.

Κάπως έτσι, ή καλύτερα ακριβώς έτσι, πλασαρίστηκε ο πρώτος κύκλος του «Sex Education» με τον Άσα Μπάτερφλιντ, έφηβο πια, χρόνια μετά το «Hugo» και την πάντοτε καλοδεχούμενη Τζίλιαν Άντερσον, στο ρόλο της μητέρας του. Η επιτυχια έφερε έναν δεύτερο κύκλο, που γυρίζει και πάλι γύρω από τις ίδιες θεματικές και εκείνη αναπόφευκτα έναν τρίτο, που έρχεται στο Netflix στις 17 Σεπτεμβρίου.

Το πρώτο τρέιλερ λειτούργησε ως ένα διαφημιστικό του σχολείου που λαμβάνει χώρα η δράση τς σειράς, με τους μαθητές να προσπαθούν να πείσουν κι άλλους να γραφτούν για τη νέα χρονιά, με περίσσειο ενθουσιασμό, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά και τη νέα διευθύντρια, που παίζει η Τζεμίμα Κίρκ.

Σε αυτόν τον τρίτο κύκλο κι ενώ ο Ότις (Άσα Μπάτερφιλντ) έχει μια κανονική σεξουαλική ζωή και η μητέρα του (Τζίλιαν Άντερσον) περιμένει παιδί, o Έρικ (Νκούτι Γκάτουα) και ο Άνταμ (Κόνορ Σουίντελς) είναι και επίσημα μαζί, η Αϊμέ (Αϊμέ Λου Γουντ) ανακαλύπτει τον φεμινισμό. Κι ότι ήθελε προκύψει, αφού η νέα διευθύντρια θα κάνει το δικό της «παιχνίδι».

Ρίξτε μια -και δυο ματιές στο τρέιλερ και αναμείνατε στον δέκτης σας, γιατί η 17η Σεπτέμβρη είναι πολύ κοντά.