Η Σάρον Στόουν πιστεύει ότι ο Κέβιν Σπέισι ακυρώθηκε λόγω του σεξουαλικού προσανατολισμού του

Η ηθοποιός έχει υπερασπιστεί ξανά δημόσια τον Σπέισι κι αυτή τη φορά υποστηρίζει ότι διώκεται από τη βιομηχανία, επειδή η παρενοχλητική συμπεριφορά του αφορούσε άνδρες. 

Από τον Γιάννη Βασιλείου
Η Σάρον Στόουν πιστεύει ότι ο Κέβιν Σπέισι ακυρώθηκε λόγω του σεξουαλικού προσανατολισμού του

H Σάρον Στόουν είναι ανάμεσα στους ηθοποιούς που στηρίζουν τον Κέβιν Σπέισι και τοποθετούνται υπέρ της επιστροφής του στα κινηματογραφικά πράγματα. Σε πρόσφατη δήλωση της ανέφερε ότι πιστεύει πως λόγω του σεξουαλικού του προσανατολισμού διώκεται  ο Σπέισι διώκεται από τη βιομηχανία.

 Αναλυτικά είπε τα εξής: «Ο Κέβιν επικοινώνησε με όσους ανθρώπους προσέβαλε και τους ζήτησε συγγνώμη. Ναι, άγγιξε ανθρώπους στα γεννητικά τους όργανα. Πολλούς ανθρώπους. Κανείς όμως δεν βγήκε δημοσίως να πει ότι τον βίασε. Και νομίζω ότι το μίσος εναντίον του οφείλεται στο γεγονός ότι ήταν άντρας προς άντρες. Προσέβαλε τους άντρες.  Ξέρετε πόσοι άντρες έχουν αγγίξει εμένα εκεί. Πολλοί περισσότεροι από όσους άγγιξε ο Κέβιν. Και κανείς από αυτούς δεν απολογήθηκε ποτε. Νομίζω ότι πρέπει να γίνει μια διάκριση ανάμεσα σε πταίσματα και σε κακουργήματα. Πρέπει να υπάρχει διαφορά στην αντιμετώπιση μιας ξυλιάς στον πισινό από έναν βιασμό, δεν είναι το ίδιο», πρόσθεσε και με το τελευταίο θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν διαφωνεί κανείς.

Θυμίζουμε ότι ο Κέβιν Σπέισι πρόκειται να βραβευτεί εντός του μήνα στο αρχαίο θέατρο της Ταορμίνα.