Τρέιλερ: Ο Χάρισον Φορντ ανησυχεί για τον Τζέισον Σέγκελ στη σειρά «Shrinking»

Με τον Χάρισον Φορντ και μόλις δυο μήνες νωρίτερα τον Σιλβέστερ Σταλόνε να κάνουν και επισήμως τη μετάβαση στην τηλεόραση και στο format της σειράς, λίγοι σταρ έχουν απομείνει πια που παραμένουν χωρίς υπαναχωρήσεις στην εμπροσθοφυλακή του σινεμά και της εμπειρίας της μεγάλης οθόνης.

Από τον Γιάννη Βασιλείου
Τρέιλερ: Ο Χάρισον Φορντ ανησυχεί για τον Τζέισον Σέγκελ στη σειρά «Shrinking»

Άλλο ένα κάστρο πέφτει. Ο Χάρισον Φορντ, από τους τελευταίους αυστηρά και αμιγώς κινηματογραφικούς σταρ, φέτος εμφανίζεται εις διπλούν στην τηλεόραση. Από τη μια στο «1923», το spin-off του «Yellowstone», στο πλευρό της Έλεν Μίρεν και από την άλλη ως ψυχίατρος στη σειρά του AppleTV+ «Shrinking». Στη σειρά ο Τζέισον Σέγκελ υποδύεται έναν ψυχοθεραπευτή, ο οποίος έχει χάσει τη γυναίκα του, δεν έχει συμφιλιωθεί με την απώλειά της και μια μέρα ξεσπά σε μια συνεδρία, προτρέποντας ευθέως μια ασθενή του να εγκαταλείψει άμεσα τον κακοποιητικό σύντροφό της άμεσα. Προς έκπληξή του, η ασθενής του συμφωνεί και πράττει σύμφωνα με την προτροπή του.

Μετά από αυτό το περιστατικό, ο Σέγκελ αποφασίζει να λέει στους ασθενείς του ακριβώς αυτό που νομίζει, εφαρμόζοντας μια νέα μέθοδο παρεμβατικής ψυχολογίας που κάνει τους συναδέλφους του έξω φρενών αλλά και να ανησυχούν για εκείνον. Ένας από αυτούς είναι ο μέντοράς του, που φέρει τη μορφή του Χάρισον Φορντ. Η σειρά φαίνεται να κινείται σε γλυκόπικρους τόνους, με τον ήρωα του Σέγκελ να βρίσκεται στο στάδιο του θρήνου και τον Φορντ με την βραχνή φωνή και το οφθαλμοφανές εκτόπισμα να δίνει μια δόση στιβαρότητας στα δρώμενα. Δεν φαίνεται να μπορούμε να πάρουμε στα σοβαρά όσα έχει να καταθέσει πάνω στην ψυχοθεραπεία, φαίνεται, όμως, για μυθοπλασία ικανή να προσφέρει ένα ενήλικο crowdpleaser σε όσους το αναζητούν από τις 27 Γενάρη, όταν θα προστεθούν τα δύο πρώτα επεισόδια στον κατάλογο της πλατφόρμας.