«Skeleton Crew»: Πρώτες εικόνες από τη νέα προσθήκη στο τηλεοπτικό σύμπαν του «Star Wars»

Χριστούγεννα με «Skeleton Crew» θα κάνετε, καθώς η σειρά ξεκινά να προβάλλετει στο Disney+ την 3η Δεκεμβρίου.

Από τον Γιάννη Βασιλείου
«Skeleton Crew»: Πρώτες εικόνες από τη νέα προσθήκη στο τηλεοπτικό σύμπαν του «Star Wars»

Kαιρό είχαμε να διαβάσουμε κάτι για το «Skeleton Crew», τη νέα προσθήκη στο τηλεοπτικό ή μάλλον στο streaming σύμπαν του «Πολέμου των Άστρων». Θυμίζουμε ότι τη σειρά έχει αναλάβει ο Τζον Γουοτς των τριών Spiderman του MCU και του επερχόμενου «Wolfs» με τους Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ. H σειρά αφορά μια ομάδα παιδιών που χάνονται στον γαλαξία του Star Wars και ψάχνουν να βρουν τον δρόμο της επιστροφής, με τους συντελεστές να κάνουν λόγο για ένα θέαμα στα πρότυπα της Amblin, διαφοροποιώντας την από τις υπόλοιπες.

Κι επειδή στη Disney έχουν καταλάβει ότι, αν θέλουν να διευρύνουν το κοινό των σειρών τους πέρα από τον πυρήνα των φαν, χρειάζονται τη βοήθεια αναγνωρίσιμων σταρ, προσέλαβαν τον Τζουντ Λο για να κάνει τον παιδονόμο. Ο Βρετανός πρωταγωνιστείς φαίνεται να χτίζει μια σχέση συνεργασίας με τη Disney καθώς εμφανίστηκε ως Κάπτεν Χουκ στο «Peter and Wendy» - το θυμάστε αυτό;- ενώ υποδύθηκε και τη νέμεση της ηρωίδας στο «Captain Marvel». Το ζήτημα, βέβαια, είναι ότι έτσι όπως γυρίζουν τη μια σειρά μετά την άλλη, βάζουν τρικλοποδιά σε πιθανά κινηματογραφικά εγχειρήματα, λόγω υπερπροσφοράς.

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες, ανακοινώθηκε και η ημερομηνία κυκλοφορίας – στις 3 Δεκεμβρίου  θα κάνει πρεμιέρα το πρώτο επεισόδιο στο Disney+ και θα δούμε 8 στο σύνολο.

Ένα πολύχρωμο, κινηματογραφικό ταξίδι! Αποκτήστε το merch του 14ου Athens Open Air Film Festival powered by ΔΕΗΒενετσιάνικο «σπίτι» για την παγκόσμια πρεμιέρα του 2ου «Horizon» του Κέβιν Κόστνερ