Τρέιλερ: Η «Χιονάτη» και οι 7 πληγές του CGI

Πρώτο τρέιλερ για τη live-action «Χιονάτη» της Ντίσνεϊ, που απαντά στη χειροποίητη καλλιγραφία του ομολόγου της με CGI χασμωδία.

Από τον Γιάννη Βασιλείου
Τρέιλερ: Η «Χιονάτη» και οι 7 πληγές του CGI

Οι live-action διασκευές του καταλόγου κινουμένων σχεδίων της Disney καλά κρατούν, με τη «Χιονάτη και τους Επτά Νάνους» να παίρνουν τη σκυτάλη την ερχόμενη Άνοιξη. Κυκλοφόρησε ένα τρέιλερ με πρώτες εικόνες από την ταινία και η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε να πούμε και πολλά. Μπρος στην καλλιγραφία της πρωτότυπης δημιουργίας του Ντίσνεϊ, που θες να σταματάς το δισκάκι κάθε τρεις και λίγο για να θαυμάσεις τη χειροποίητη δουλειά των σχεδιαστών, η ταινία έχει να αντιπαραθέσει μια CGI κακοφωνία, δίχως χαρακτήρα και διακριτό στίγμα.

Τουλάχιστον η Ρέιτσελ Ζέγκλερ είναι γεννημένη για μιούζικαλ, τουλάχιστον δεν έκαναν τα ζωάκια να μοιάζουν με αληθινά τετράποδα, τουλάχιστον τα νέα τραγούδια που θα προστεθούν  στα κλασικά φέρουν την υπογραφή του διδύμου που είχε δουλέψει και  στο «La la land». Σκηνοθετεί ο Μαρκ Γουέμπ του «500 Days of Summer» και των «Σπάιντερμαν» με τον Άντριου Γκάρφιλντ, ενώ την κακιά βασίλισσα υποδύεται η Γκαλ Γκαντότ. 

Ως μέρα που «θα έρθει ο πρίγκιπας μας» στα σινεμά έχει οριστεί η 20η Μαρτίου 2025.

«Modi»: Η βιογραφία του Μοντιλιάνι δια χειρός Τζόνι Ντεπ στο φεστιβάλ του Σαν ΣεμπαστιάνMarvelhunter: Ούτε στον Μπράιαν Κοξ αρέσει η κατάσταση στην κινηματογραφική βιομηχανία