«Σώσε Με»: Το best seller βιβλίο μεταφέρεται στην μικρή οθόνη

Η τέταρτη πρωτότυπη παραγωγή premium σειράς του ΑΝΤ1+, μετά τις «Σέρρες», τη «Γέφυρα» και το «The Friend», ξεκίνησε γυρίσματα την προηγούμενη εβδομάδα.

«Σώσε Με»: Το best seller βιβλίο μεταφέρεται στην μικρή οθόνη

Η νέα σειρά της streaming πλατφόρμας, με τίτλο «Σώσε Με», ανήκει στο δημοφιλές και αγαπημένο, πλέον, είδος του crime, με στοιχεία ψυχολογικού θρίλερ που καθηλώνουν. Το σενάριο της σειράς είναι βασισμένο στο ομότιτλο best seller βιβλίο του επιτυχημένου συγγραφέα αστυνομικής λογοτεχνίας Δημήτρη Σίμου, το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Σκηνοθέτης της σειράς είναι ο Πιέρρος Ανδρακάκος, ενώ το σενάριο υπογράφει o Δημήτρης Σίμος, ο Πιέρρος Ανδρακάκος και ο Βαγγέλης Νάσης. Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν περίπου 2,5 μήνες και μεγάλο μέρος αυτών θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή, όπου εκτυλίσσεται η ιστορία. Το «Σώσε Με» θα αποτελείται από 8 επεισόδια περίπου 50 λεπτών το καθένα και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στη νέα streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+ τον Νοέμβριο του 2022.  

Η υπόθεση 

Μια μοναχική καλλιτέχνης ξυλογλυπτικής, η Νικόλ Πομάνου (Δανάη Σκιάδη), επιστρέφει στο χωριό της στην Κομοτηνή για να συναντήσει την οικογένειά της στο μνημόσυνο του πατέρα της. Την επόμενη μέρα της άφιξής της, η μικρότερη αδελφή της εξαφανίζεται. Λίγα χιλιόμετρα μακριά, η αστυνόμος Δέσποινα Λουκίδη (Έλενα Μαυρίδου) φτάνει στην Κομοτηνή για να αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας μιας νεαρής γυναίκας. Η σωρός της ανακαλύπτεται στο Εθνικό Πάρκο Θράκης. Από το θύμα έχουν αφαιρεθεί τα μάτια. Και αυτό είναι μόνο η αρχή… 

Credits
Επίσης πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Νίκος Γεωργάκης, Μαρία Γεωργιάδου, Σύρμω Κεκέ, Έκτορας Λιάτσος, Άννα Μάσχα, Λίλα Μπακλέση, Κώστας Μπιμπής, Παύλος Ορκόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης, Μιχάλης Συριόπουλος | Σενάριο: Δημήτρης Σίμος, Πιέρρος Ανδρακάκος, Βαγγέλης Νάσης | Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος | Διεύθυνση φωτογραφίας: Βασίλης Κασβίκης | Μια παραγωγή́ των ΑΝΤΕΝΝΑ STUDIOS