Ο Νίκολας Κέιτζ θα υποδυθεί τον Spiderman Noir σε live-action σειρά

O Kέιτζ είχε δανείσει τη φωνή του στον χαρακτήρα στα animation της Sony, τώρα θα τον ενσαρκώσει αυτοπροσώπως για λογαριασμό του Amazon Prime.

Από τον Γιάννη Βασιλείου
Ο Νίκολας Κέιτζ θα υποδυθεί τον Spiderman Noir σε live-action σειρά

Πριν από μια δεκαετία και κάτι ψiλά, η Marvel κυκλοφόρησε τα noir series, μια σειρά από ειδικές εκδόσεις που ξαναδιάβαζαν τους υπερήρωές της ως ήρωες της νουάρ μυθολογίας, με την ανάλογη αισθητική φυσικά. Ο πιο δημοφιλής χαρακτήρας των noir series της Marvel ήταν ο Spiderman Noir, μια δημοφιλία που διογκώθηκε με την εμφάνιση του στα δύο «Spider-verse» τη Sony και τη φωνητική ερμηνεία του Νίκολας Κέιτζ. Κυκλοφορούσαν φήμες για μια live-action σειρά με πρωταγωνιστή τον ήρωα εδώ και καιρό, υπήρξε και μια ανακοίνωση, από εκείνες που αν δεν ξεκινήσει η παραγωγή, δεν παίρνεις ιδιαίτερα στα σοβαρά.

Φαίνεται, όμως, ότι ο «Spiderman Noir» θα γίνει πραγματικότητα, καθώς η παραγωγή συζήτησε με τον Νίκολας Κέιτζ και τα βρήκε μαζί του. Θα ξαναδούμε, λοιπόν, τον Κέιζ ως ήρωα της Marvel στην οθόνη, μετά από δύο ατυχέστατα «Ghost Rider». Το περίεργο, για όσους παρακολουθούν τη βιομηχανία. είναι ότι η σειρά θα παραχθεί για λογαριασμό του Amazon Prime, ενώ η Sony έχει καλή σχέση με το Netflix και μοιράζεται τον χαρακτήρα με τη Disney. Όπως και να ‘χει, εκεί στο Amazon Prime θα αποκτήσουν ακόμα ένα brand name που πολύ χρειάζονται.

Τώρα, μένει να αποκτήσουν και τη συνήθεια συχνότερης ανανέωσης του καταλόγου τους, αλλιώς η όποια αύξηση συνδρομητών θα είναι συγκυριακή και προσωρινή.