Η Μonopoly spoilαρε την 4η σεζόν του «Stranger Things»

Στον δρόμο για τον Σταθμό Λαρίσης όχι μόνο θα καταχρεωθείς στον συμπαίκτη σου, αλλά θα μάθεις και όλα τα μυστικά της τέταρτης σεζόν της δημοφιλούς σειράς.

Από τον Γιάννη Βασιλείου
Η Μonopoly spoilαρε την 4η σεζόν του «Stranger Things»

Το πρώτο μέρος της τέταρτης σεζόν του «Stranger Things», ίσως της δημοφιλέστερης σειράς του Netflix, κάνει την πρεμιέρα του αυτή την Παρασκευή. Ναι, σωστά διαβάσατε, το πρώτο μέρος, η πλατφόρμα έσπασε τη σεζόν σε δύο μέρη, με το δεύτερο να κάνει την πρεμιέρα του την 1η Ιουλίου, δηλαδή αρκετό διάστημα μετά ώστε ένας συνδρομητής να χρειαστεί να ανανεώσει τη συνδρομή του και για δεύτερο μήνα, αν θέλει να δει το τέλος της σεζόν. Πρόκειται για ακόμα μια σπασμωδική κίνηση της πλατφόρμας, σε μια προσπάθεια να κρατήσει τους συνδρομητές της και να αυξήσει τα έσοδά της. Αν ακολουθήσει αυτή την τακτική δε και με άλλες σειρές της, ενδεχομένως το αποτέλεσμα να είναι το αντίθετο από εκείνο που επιδιώκει.

Αυτά σαν γενική παρατήρηση, στο θέμα μας τώρα. Παρατηρείται συχνά, ειδικά σε τίτλους προσφιλείς στη nerd κουλτούρα, τα προϊόντα του merchandise να αποκαλύπτουν πληροφορίες για την πλοκή, συχνά εν αγνοία των δημιουργών. Κάπως έτσι την πάτησαν και οι αδερφοί Ντάφερ, οι οποίοι ξύπνησαν μια ωραία μέρα και είδαν χρήστες του Reddit να ξέρουν τα μυστικά της τέταρτη σεζόν  του «Stranger Things». Η πηγή δεν ήταν το «βαθύ λαρύγγι» του Netflix, αλλά η Hasbro. Κάποιος χρήστης αγόρασε από μαγαζί μια βασισμένη στην τέταρτη σεζόν έκδοσή της Monopoly, του παιχνιδιού που εδώ και δεκαετίες προάγει τις ευγενείς αξίες του άγριου καπιταλισμού, και έπειτα ανέβασε αποκαλυπτικές φωτογραφίες. Οι Ντάφερ δηλώνουν συντετριμμένοι, υπεύθυνοι του Netflix δηλώνουν ότι θα προσέξουν περισσότερο τι εγκρίνουν όταν έρθει  η πέμπτη σεζόν, η οποία μετά από αυτό το γεγονός, ίσως έχει για κακό κάποιο τέρας με μονόκλ και ημίψηλο καπέλο.

Συνοψίζοντας, αν θέλετε να μάθετε τα μυστικά της τέταρτης σεζόν της αγαπημένης σας σειράς, υπάρχουν εκεί έξω, αλλά μπορείτε κάλλιστα να περιμένετε δυο μέρες.