Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του «Superman» του Τζέιμς Γκαν

It's a bird. It's a plane. It's a ...wrap! Ο Τζειμς Γκαν ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της πρώτης ταινίας του ανανεωμένου DCEU, ευχαριστεί καστ και συνεργείο και βουτά στην πολύμηνη διαδικασία του post-production. 

Από τον Γιάννη Βασιλείου
Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του «Superman» του Τζέιμς Γκαν

Ολοκληρώθηκαν, λοιπόν, τα γυρίσματα του κατά Τζέιμς Γκαν «Superman», που αυτή τη φορά θα πρέπει να εκτελέσει τη δυσκολότερη αποστολή της υπερηρωικής καριέρας του: τη σωτηρία του (ανακαινισμένου) διευρυμένου σύμπαντος της DC. Αν η ταινία πετύχει εισπρακτικά και αρέσει, στη Warner θα βγάλουν έναν βαθύ αναστεναγμό ανακούφισης, γνωρίζοντας ότι βρήκαν και πάλι την κότα με τα χρυσά αβγά – και θα την βάλουν να κλωσάει πέραν του προβλεπόμενου ωραρίου. Αν όχι, θα έχουν πάντα τον Ματ Ριβς και το αυτόνομο σύμπαν του «Batman» του.

Με ανάρτησή του στα social ο Γκαν ευχαριστεί συνεργείο και ηθοποιούς και με την πρώτη του πρόταση μας δείχνει ότι έχει καταλάβει τον ήρωα, γράφοντας ότι ολοκληρώθηκε μια ταινία για έναν καλό άνθρωπο σε έναν όχι και τόσο καλό κόσμο - η σύγκρουση στον Σούπερμαν έρχεται εξωτερικά, κύριε Σνάιντερ, αν και δεν είμαστε αρνητικοί σε ρεβιζιονισμούς, στα κόμικ συμβαίνουν συνέχεια.

Ο Γκαν τώρα έχει μπροστά του έναν ολόκληρο χρόνο για να παρουσιάσει την καλύτερη δυνατή εκδοχή της ταινίας, η οποία κυκλοφορεί στις 11 Ιουλίου του 2025. Ευχόμαστε να είναι της προκοπής και να έχει και δυο πράγματα να πει.   

O M. Nάιτ Σιάμαλαν υπερασπίζεται το «Lady in the Water»H Kλερ Ντενί θα γύριζε ταινία «Batman» υπό έναν όρο