Ταραντίνο: «Το Toy Story 3 είναι μία από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει»

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης δήλωσε τον θαυμασμό του για την ταινία της Pixar, τονίζοντας ότι κλείνει την ιστορία των παιχνιδιών τόσο τέλεια που δεν θέλει να δει ποτέ το τέταρτο μέρος.

Από τον Γιάννη Βασιλείου
Ταραντίνο: «Το Toy Story 3 είναι μία από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει»

Με τα επόμενα κινηματογραφικά του σχέδια σε αναστολή αγνώστου διαρκείας, ο Κουέντιν Ταραντίνο έχει όλο τον χρόνο να γράψει για ταινίες, να μιλήσει για ταινίες, να δει ταινίες. Μια ταινία που δεν θα δει ποτέ, βέβαια, είναι το «Toy Story 4». Αυτό δήλωσε κατά τη συμμετοχή του σε podcast, όταν η κουβέντα πήγε σε τέλειες τριλογίες.

«Δεν βλέπω όλα τα animation, αλλά έχω δει την τριλογία του Toy Story και το τρίτο είναι φανταστικό, είναι μια από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει. Αν έχεις παρακολουθήσει τα προηγούμενα δυο, είναι συναισθηματικά αβάσταχτο. Μετά από τρία χρόνια όμως πήγαν και έκαναν ένα τέταρτο το οποίο δεν έχω καμία διάθεση να δω. Τελειώσατε την ιστορία σας με τον ιδανικό τρόπο, δεν με νοιάζει αν είναι καλό το Toy Story 4, δεν θέλω να το δω ποτέ», κατέληξε ο Ταραντίνο, ο οποίος στη συνέχεια ανέφερε για ακόμα μια φορά ότι για εκείνον τελειότερη τριλογία είναι εκείνη των «Δολαρίων» του Σέρτζιο Λεόνε.

Ευτυχώς δεν του είπε κανείς ότι ετοιμάζεται και πέμπτο «Toy Story».

Έναστρη έναρξη Βενετίας με «Σκαθαροζούμη 2», Μόνικα Μπελούτσι και τιμητικό Λιοντάρι στην Σιγκούρνι Γουίβερ Ντέμι Μουρ: «Ένιωθα σαν να μην ανήκω πουθενά μετά το Charlie's Angels: Full Throttle»