Είστε έτοιμοι για μια 4η σεζόν της σειράς «Ted Lasso»;

Ο CEO της εταιρείας παραγωγής της σειράς ανακοίνωσε ότι άναψε το πράσινο φως για τη συνέχεια των ποδοσφαιρικών περιπετειών του ομώνυμου ήρωα. 

Από τον Γιάννη Βασιλείου
Είστε έτοιμοι για μια 4η σεζόν της σειράς «Ted Lasso»;

Αν και ποδοσφαιρικού περιεχομένου, το «Τed Lasso» περισσότερο πέτυχε χάρη στις feelgood αρετές του, παρά λόγω της ποδοσφαιρικής δράσης του εντός κι εκτός γηπέδων. Και καταλαβαίνεις τους δημιουργούς του, η πείρα του παρελθόντος έχει διδάξει ότι δεν μπορείς να στηρίζεσαι στους ποδοσφαιρόφιλους αν στοχεύεις σε ευρεία επιτυχία. Και η σειρά την κατάφερε την τελευταία, παρά το γεγονός ότι προβάλλεται στο AppleTV+, μια πλατφόρμα γεμάτη από σειρές που θα λάτρευαν αυτοί που τις καταναλώνουν με μανία, αλλά οι περισσότεροι δεν έχουν συνδρομή εκεί – αν παιζόταν στο Netflix το «Slow Horses», θα είχε χτίσει brand name επιπέδου «Peaky Blinders».

Αν και η τρίτη σεζόν έκλεισε έναν κύκλο, αφήνει ένα μικρό παραθυράκι για συνέχεια κατά τον CEO της εταιρείας παραγωγής, που παρήγγειλε ήδη μια τέταρτη σεζόν. Χαρά μεγάλη για τους φίλους του Tζέισον Σουντέικις και του Mπρετ Γκόλντσταϊν, ο οποίος περίμενε από τη Marvel να τον αξιοποιήσει ως Ηρακλή, αλλά μάλλον θα μείνει με την χαρά της post-credits σκηνής του «Thor: Love and Thunder». Όλα τα γνώριμα πρόσωπα θα επιστρέψουν. άγνωστο ακόμα πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα και πότε θα τη δούμε. Σημασία έχει ότι το πράσινο φως άναψε.

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του «Πάρτι Γενεθλίων» με τον Γουίλεμ ΝταφόΜια τόσο κοντινή παρουσία: Αφιέρωμα στον Σταύρο Τσιώλη από την Ταινιοθήκη της Ελλάδος