Όπως γράφαμε και εδώ, «κάτι σαν Μπόνι και Κλάιντ σε electro-punk εκδοχή»;
Το να βγάζεις συμπεράσματα από τρέιλερ είναι...ill-advised που λέμε στην ελληνική επαρχία. Αλλά και το να μην χαρείς όταν προκύπτει μια στυλάτη και αυθάδικη φρεσκάδα, αντάμα με κάμποση φιλοδοξία (η Τζίλενχαλ δεν αστειεύεται) σε ένα οπτικό υλικό, δεν είναι πρέπον.
Οπότε λοιπόν προβαίνουμε στην ακρότητα της πρόβλεψης και λέμε ότι η Μάγκι θα κάνει σκόνη τον Γκιγιέρμο, όπως άλλωστε αναλογεί ιστορικά στην Bride σε σχέση με το πρωτότυπο Frankenstein, τις ταινίες του Τζέιμς Γουέιλ (1931 και 1935). Το οποίο πρωτότυπο φυσικά το λατρεύουμε ασυστόλως, αλλά έτσι για να γεφυρωθεί η χολιγουντιανή ιστορία - διόλου παραβλέποντας ότι πριν σχεδόν έναν αιώνα έκαναν τουλάχιστον τέσσερα χρόνια να βγάλουν σίκουελ, σήμερα διαφορετικά στούντιο τα βγάζουν πρακτικά στον ίδιο χρόνο. Μιλώντας για εξάντληση ιδεών και εμπορική αυτοκτονία.
Η Τζέσι Μπάκλεϊ διανύει το μεγάλο φεγγάρι της και είναι η ομιλούσα...Έλσα Λάντσεστερ του σήμερα, ο Κρίστιαν Μπέιλ κάνει αυτό που αγαπά πιο πολύ (κρύβει την όψη του), ενώ οι Ανέτ Μπένινγκ (που κάποτε θα ήταν τεράστια Νύφη και του λόγου της), Πίτερ Σάρσγκαρντ, Τζέικ Τζίλενχαλ και Πενέλοπε Κρουζ συμπληρώνουν ένα καστ που δεν έχει να ζηλέψει από πουθενά.
Στις 6 Μαρτίου έρχεται από την Warner, είθε να σημειώσει μια δέουσα εισπρακτική επιτυχία όντας ακόμα καλύτερα και η ταινία που ελπίζουμε.





