Διάσημος σκηνοθέτης λοιδορεί τον Μπράντλεϊ Κούπερ για τις 7 οσκαρικές του υποψηφιότητες

Το εσωτερικό «μαχαίρωμα» αποκάλυψε ο ίδιος ο Κούπερ σε πρόσφατο επεισόδιο γνωστού podcast.

Από τον Ηλία Δημόπουλο
Διάσημος σκηνοθέτης λοιδορεί τον Μπράντλεϊ Κούπερ για τις 7 οσκαρικές του υποψηφιότητες

Σε πρόσφατο επεισόδιο του podcast «SmartLess», o Μπράντλεϊ Κούπερ αποκάλύψε μεταξύ σοβαρού και όχι ακριβώς αστείου, ότι ένας διάσημος σκηνοθέτης, που δεν κατονόμασε, σχολίασε σκωπτικά το γεγονός ότι ο παραγωγός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και ηθοποιός έχει συλλέξει 7 οσκαρικές υποψηφιότητες - να σημειώσουμε ότι πλέον ο Κούπερ έχει 9 υποψηφιότητες, 4 ερμηνευτικές, 4 παραγωγού και μία σεναριακή. Το γεγονός συνέβη κατά την διάρκεια ενός πάρτι στην βραβευτική περίοδο πριν το «'Ενα Αστέρι Γεννιέται».

Στο ίδιο πάρτι ήταν και μια διάσημη ηθοποιός, με τρεις υποψηφιότητες αυτή, οπότε και ο σκηνοθέτης έβγαλε το μαχαιράκι απ' το θηκάρι: «Σε τι κόσμο ζούμε που εσύ έχεις εφτά υποψηφιότητες και αυτή έχει μόνο 3;». «Κι εγώ έμεινα», λέει ο Κούπερ, λέγοντας στo podcast «αδελφέ γιατί είσαι τόσο μαλάκας;». Για να συμπληρώσει: «Ποτέ, ποτέ δεν θα το ξεχάσω. Να πάει να γ@μηθεί».

Κι αυτή δεν ήταν η μόνη φορά που ο Κούπερ έγινε αποδέκτης της γνωστά γλυκομίλητης βιομηχανίας, όπως κάθε δουλειάς εδώ που τα λέμε, οι άνθρωποι δεν είναι και να τους ζηλεύεις ως είδος. «Ηρωίδα γυναίκα ερμηνεύτρια», συμπλήρωσε, σε άλλη περίσταση, με πατρονάρισμα όταν ο Κούπερ είχε πάρει την πρώτη του ερμηνευτική υποψηφιότητα για το «Silver Linings Playbook»: «Έρχεται στα καλά καθούμενα και μου λέει 'την είδα την ταινία σου, την αξίζεις την υποψηφιοτητούλα'. Πάλι έμεινα σα να μην άκουσα καλά, τύπου τι είπατε συγγνώμη, και 10-20 λεπτά, δεν αστειεύομαι, προσπερνώντας την για να πάω στην τουαλέτα την ακούω να ξαναλέει 'την υποψηφιοτητούλα'. Θυμάμαι να μονολογώ 'τι στα γ@μίδια είναι αυτή η πόλη; Μπορείς να φανταστείς να το λές αυτό σε κάποιον; Πρέπει να είσαι φουλ γ@μημένος μέσα σου για να κάνεις τέτοια», κλείνει ο Κούπερ.

Και που να δεις τι θα γίνει έτσι και σου βγει το «Maestro», φίλε Μπράντλεϊ. Που τουλάχιστον έχεις στομάχι που αλέθει σίδερα και πολύ μπράβο σου. Η ταινία για τον Λέοναρντ Μπέρνσταϊν πάντως δεν θα είναι έτοιμη πριν το 2023.

* Μετά το 25ο λεπτό τα δύο συμβάντα που αναφέραμε.