Τρέιλερ: Η Ντέμι Μουρ και η Μάργκαρετ Κουόλι μας εθίζουν στο «Substance»

Νέο τρέιλερ για την πολυσυζητημένη ταινία της Κοραλίν Φαρζά, που υπόσχεται camp διασκέδαση υψηλής ποιότητας. 

Από τον Γιάννη Βασιλείου
Τρέιλερ: Η Ντέμι Μουρ και η Μάργκαρετ Κουόλι μας εθίζουν στο «Substance»

Τις όποιες αρχικές μας επιφυλάξεις για το «Substance» διέλυσαν οι συνάδελφοι που βρέθηκαν στο φεστιβάλ, οι οποίοι με ένα στόμα και μια φωνή είπαν ότι πρέπει να το δούμε οπωσδήποτε και εγγυήθηκαν για το αποτέλεσμα. Θυμίζουμε ότι στην ήδη πολυσυζητημένη ταινία της Κοραλίν Φαρζά (Revenge) παίζουν η Ντέμι Μουρ, η Μάργκαρετ Κουόλι, που αθόρυβα έχει αρχίσει να στήνει σοβαρό βιογραφικό, και ο Ντέινις Κουέιντ. Η δράση κινείται γύρω από ένα προϊόν που (υποτίθεται πως) παρεμβαίνει στο DNA σου και επαναφέρει την καλύτερη, νεότερη και τελειότερη εκδοχή του εαυτού σου.

Μια ανοχή στο gore είναι προαπαιτούμενη για την παρακολούθηση της ταινίας, η οποία πήρε Βραβείο Σεναρίου στις Κάννες και τοποθέτησε την Φαρζά στα ονόματα που κάποτε είχαν την περιέργειά μας, αλλά τώρα έχουν την προσοχή μας. Αναλυτική κριτική για την ταινία εδώ, δείτε το νέο της τρέιλερ και κάντε υπομονή – στη χώρα μας αναμένεται μέσα στο φθινόπωρο.

14ο AOAFF powered by ΔΕΗ: Τιμητική προβολή της θρυλικής «Γκλόρια» με την Τζίνα Ρόουλαντς στην ταράτσα του ΕΜΣΤΤο τρίτο «Αvatar» ετοιμάζεται πυρετωδώς και αποκτά τίτλο