Η Έμα Τόμσον προστάτευσε την Κέιτ Γουίνσλετ μετά την επιτυχία του «Τιτανικού»

Η Γουίνσλετ δήλωσε ότι η Βρετανίδα συμπρωταγωνίστρια της στο «Λογικη κι Ευαισθησία» τής έδωσε μια συμβουλή που δεν ξέχασε ποτέ.

Από τον Γιάννη Βασιλείου
Η Έμα Τόμσον προστάτευσε την Κέιτ Γουίνσλετ μετά την επιτυχία του «Τιτανικού»

Η Έμα Τόμσον συνεργάστηκε με την Κέιτ Γουίνσλετ στο πρώτα της βήματα, όταν η δεύτερη υποδύθηκε την Μάριαν στην κατά Ανγκ Λι εκδοχή του «Λογική κι Ευαισθησία». Μετά την επιτυχία του «Τιτανικού» υπήρξε προστατευτική προς αυτή , όπως δηλωσε κατά τη συμμετοχή της σε podcast.

«Είναι σταθερή και ξέρει καλά τη βιομηχανία στο σύνολό της», είπε η Γουίνσλετ. «Θυμάμαι να ανησυχεί φυσιολογικά μετά την επιτυχία του Τιτανικού. Όχι στο πλαίσιο αν θα ξεφύγω και θα κατρακυλήσω, δεν ηταν στον χαρακτήρα μου, αλλά επειδή όλο αυτό μπορεί να μου φαινόταν μη διαχειρίσιμο. Μου είπε “άκου, να θυμάσαι ότι είναι εξίσου σημαντικό να μην δουλεύεις όσο και να δουλευεις”  και αυτό δεν το ξέχασα ποτέ. Και είναι αλήθεια, γιατί ως νέος ηθοποιός αν τα πας καλά, μπορεί να παρασυρθείς. Και ήξερα ότι δεν ήθελα να εξαντληθώ, αλλά ήξερα και ότι ήθελα πάντα να κάνω αυτή τη δουλειά».

Στο ίδιο podcast – το Happy, Sad, Confused, αν ενδιαφέρεστε – η Γουίνσλετ ανέφερε ότι, στα γυρίσματα της «Λογικής κι Ευαισθησίας» μέχρι τελευταίας στιγμής πίστευε πως θα της πουν ότι την προσέλαβαν κατά λάθος.

 

 

Τρέιλερ: Ο Πάντινγκτον ετοιμάζει βαλίτσες για μία νέα περιπέτεια στο Περού«Ωραίο μου Πλυντήριο»: Ρεσιτάλ Ντάνιελ Ντέι Λιούις στις 30ές Νύχτες Πρεμιέρας