Στον αστερισμό της Κέιτ Μπους: Ο Κρίστιαν Μπέιλ ισχυρίζεται ότι σχεδιαζόταν ειδική σκηνή στο νέο «Thor»

Ότι ο...Γκορ και ο Ταΐκα Γουαϊτίτι θα δείλιαζαν να χρησιμοποιήσουν μια ολόκληρη σκηνή γεμάτη αναφορές στην ανέλπιστα επίκαιρη, σταθερά σπουδαία βέβαια, της ποπ, δεν το περιμέναμε.

Από τον Ηλία Δημόπουλο
Στον αστερισμό της Κέιτ Μπους: Ο Κρίστιαν Μπέιλ ισχυρίζεται ότι σχεδιαζόταν ειδική σκηνή στο νέο «Thor»

Αν το γράφαμε στα αγγλικά, ο τίτλος θα έπρεπε να είναι beating around the Bush. Η φράση, δισυπόστατα, σημαίνει υπεκφυγή και κατά έναν τρόπο εκφράζει αυτό που ο Κρίστιαν Μπέιλ φέρεται να λέει για τα γυρίσματα του νέου Θορ - Thor: Love and Thunder, που σημειωτέον έρχεται στις αρχές Ιουλίου.

Γυρίσματα κατά τα οποία η Κέιτ Μπους - που με το Running Up That Hill, λόγω του 4ου Stranger Things, έπιασε το Νο.1 σε δέκα διαφορετικές παγκόσμιες λίστες! (ούτε το 1985 τόση επιτυχία) - θα φιγούραρε εμμέσως και πάλι σε ταινία, αφού Γουαϊτίτι και Μπέιλ σχεδίαζαν μια σκηνή χορού στη νέα ταινία γεμάτη με μουσική και στοιχεία από τους κόσμους της.

«Νομίζω ότι κάποια στιγμή συνειδητοποιήσαμε ότι κάτι τέτοιο δεν επρόκειτο ποτέ να πάρει πράσινο φως από την παραγωγή και να είναι στο τελικό cut», δηλώνει ο Μπέιλ. Το ένστικτο πρέπει να ακολουθείται, παιδιά! (Αν και μάλλον η μούρλα του Ταΐκα δεν φαίνεται να λείπει αν κρίνουμε από το τρέιλερ). «Θα έλεγα ότι το πιο συχνό πράγμα που έβλεπα καθώς ετοιμαζόμουν για το γύρισμα ήταν να παίζει το 'Come to Daddy' των Aphex Twin, αν και ούτε αυτό γνωρίζω αν θα είναι στο τελικό μοντάζ», κλείνει ο ηθοποιός. Να μια ενδιαφέρουσα επιλογή, πάντως, αν βρει τον δρόμο της.

Πίσω στην Κέιτ όμως, που τελικά δεν θα βρει τον δικό της δρόμο στο MCU, κακό που την βρήκε, η οποία ευχαρίστησε από τον προσωπικό της ιστοχώρο την παραγωγή του Stranger Things: «Χαιρετίζω τους αδελφούς Ντάφερ για την επιλογή και το κουράγιο τους να πάνε τη σειρά σε πιο ενήλικα και σκοτεινά μέρη. Και τους ευχαριστώ που έφεραν το τραγούδι στις ζωές τόσων πολλών ανθρώπων και υπό τόσο θετικό φως».

Δεν θα ήταν καθόλου άσχημα, Κέιτ μας, να ξανασκεφτείς να κάνεις και δίσκο, διότι ναι μεν μεγάλα διαστήματα ανά παρουσία, αλλά το έχεις παρά-καθυστερήσει. Και μιας και η μόδα το σηκώνει, ας θυμηθούμε το αξιολάτρευτο ξωτικό μας από μια ακόμα παλαιότερη στιγμή.

 

Πίτερ Γουίαρ, Μάικλ Τζ. Φοξ, Εουζάν Παλσί και Νταϊάν Γουόρεν λαμβάνουν τιμητικά ΌσκαρΝέα από τον Αράκις: Η Λεά Σεϊντού γίνεται Λαίδη Μάργκοτ για το σίκουελ του «Dune»