3ο «Top Gun»; Ο Γκλεν Πάουελ ισχυρίζεται πως ναι

Ο ανερχόμενος σταρ φαίνεται να έχει εσωτερική πληροφόρηση, ενώ η παρουσία του Τομ Κρουζ στην πρεμιέρα του «Twisters» ίσως σημαίνει ότι όντως ένα πράσινο φως έχει ανάψει.

Από τον Ηλία Δημόπουλο
3ο «Top Gun»; Ο Γκλεν Πάουελ ισχυρίζεται πως ναι

Ο Γκλεν Πάουελ είναι το αντικείμενο του πόθου για τις σκουριασμένες μηχανές του star-system εδώ και δύο χρόνια. Είναι φάτσα που την σταμπάρεις, αποπνέει μια ηρεμία, παίζει στην κατηγορία million dollar smile που κάποτε ο Τομ Κρουζ ανήγαγε σε καθοριστική επιστήμη (ο Πάουελ δεν είχε γεννηθεί), έχει ακολουθήσει τον μακρύ και δύσκολο δρόμο με πολλές δουλειές, εν γένει αφανείς. Μετά ήρθε το 2ο Top Gun και οι ουρανοί άνοιξαν: Hit Man (που είναι πιο πυκνή ταινία από ότι γράφεται), Λατρεύω να σε Μισώ (που δεν είναι ρουτίνα, αλλά είναι μέτριο), Twisters με εισπράξεις ανάλογες σταρ (αλλά λόγω οπτικών εφφέ δεν τις πιστώνεται αυτός) είναι τρεις ταινίες σε δυο χρόνια, ετοιμάζονται ακόμα κάμποσες εκ των οποίων και το ριμέικ του Έντγκαρ Ράιτ στο Running Man (ίσως πιο ενδεικτικό για το αν ο κόσμος θέλει να τον βλέπει). Θα γίνει ο παροδικός χαλίφης στη θέση του χαλίφη;

Ο Κρουζ φαίνεται να τον πηγαίνει πολύ (λογικό, μοιάζει με διάδοχο, αλλά ποτέ δεν θα απειλήσει για το στέμμα) κι άμα σε πηγαίνει ο Κρουζ έχεις δρόμο μπροστά σου. Αν υπάρξει 3ο Top Gun θα δεις τις σελίδες του ρόλου σου να πολλαπλασιάζονται.

Ο Πάουελ λοιπόν, που αυτή την περίοδο μοιάζει να είναι σε κάθε βίντεο από Χόλιγουντ μεριά, πήγε στο Happy Sad podcast και είπε ότι έχει στα χέρια του ημερομηνία έναρξης pre production για το 3ο Top Gun. Αρνήθηκε ωστόσο να δώσει οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.

Σε πρότερη στιγμή είχε δηλώσει: «Αν βρούμε ακόμα πιο τρελά πράγματα να κάνουμε με τα αεροπλάνα και μια ιστορία γερή, συναισθηματική, περιπετειώδη και ρομαντική, είμαι σίγουρος ότι ο Τομ θα ενδώσει. Αλλά για ό,τι περισσότερο είναι πάνω από την μισθολογική μου κλίμακα, θα πρέπει να μιλήσετε με αυτόν.» Εμείς θα κρατούσαμε μικρό καλάθι, τα σχέδια του Κρουζ είναι ήδη περισσότερα από όσα ηλικιακά (τι να κάνουμε;) μπορεί να προλάβει.

Στο ίδιο podcast ο Πάουελ άφησε και μια έμμεση παράκληση για ριμέικ του Singing in the Rain, που την ανέφερε ως μια από τις αγαπημένες του ταινίες και τον Τζιν Κέλι ως «προσωπικό του ήρωα». Και κάπως έτσι αποφασίζεις πώς δεν μπορείς να μην τον συμπαθείς.