Πρώτο τρέιλερ για το ξεχωριστό «All we Imagine as Light»

Η ταινία της Ινδής Παγιάλ Καπάντια, που έκλεψε την καρδιά της κριτικής στο περασμένο φεστιβάλ Καννών, αποκαλύπτει τις πρώτες εικόνες της στο κοινό.

Από τον Γιάννη Βασιλείου
Πρώτο τρέιλερ για το ξεχωριστό «All we Imagine as Light»

Μπορεί τον Χρυσό Φοίνικα στις περασμένες Κάννες να τον κέρδισε η «Anora» του Σον Μπέικερ, το απολαυστικό τρέιλερ της οποίας μόλις κυκλοφόρησε, για μεγάλη μερίδα της κριτικής όμως, η ταινία της Ινδής Παγιάλ Καπάντια «All we Imagine as Light» ήταν εκείνη που ξεχώρισε πραγματικά από το διαγωνιστικό τμήμα και άξιζε το μεγαλύτερο βραβείο των Καννών – πήρε, όμως, αργυρό μετάλλιο με το Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής, άρα δεν έφυγε παραπονούμενη από την Κρουαζέτ.

«Κατακερματισμένες φωνές εκμυστηρεύονται τα βάσανα, τα όνειρα και τις ελπίδες τους, την ώρα που η κάμερα μάς οδηγεί στους πολυσύχναστους νυχτερινούς δρόμους του Μουμπάι, αιχμαλωτίζοντας στιγμιότυπα από την ακατέργαστη ομορφιά και το πολύβουο χάος που πλημμυρίζουν την πόλη. Έτσι ξεκινάει η ταινία της Παγιάλ Καπάντια – σαν ένα παλιό ραδιόφωνο που πιάνει φευγαλέα σήματα από τυχαίους ανθρώπους», γράφει ο Θανάσης Πατσαβός στην ανταπόκριση από το φεστιβάλ και μας κινεί το ενδιαφέρον.  Διαβάστε την κριτική του εδώ.

Ακολουθεί το τρέιλερ, να σημειωθεί ότι η διανομή στη χώρα μας είναι εξασφαλισμένη -  εκτός απροόπτου θα δούμε την ταινία στις αρχές του 2025.

Τομ Χάρντι, Έλεν Μίρεν και Πιρς Μπρόσναν σε σειρά του Γκάι Ρίτσι«Eno» στις 30ές Νύχτες Πρεμιέρας: Μια ταινία που αλλάζει κάθε φορά που προβάλλεται