Τρέιλερ: Στις 29 Αυγούστου κάνει πρεμιέρα η δεύτερη σεζόν του «Rings of Power»

Ενώ η Warner ετοιμάζει γερή επιστροφή στο σύμπαν του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», το Amazon Prime φέρνει στις οθόνες μας τη δεύτερη σεζόν του δικού του εγχειρήματος.

Από τον Γιάννη Βασιλείου
Τρέιλερ: Στις 29 Αυγούστου κάνει πρεμιέρα η δεύτερη σεζόν του «Rings of Power»

Όταν οι δημιουργοί του τηλεοπτικού «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» έλεγαν ότι έχουν στο μυαλό τους πέντε σεζόν και ξέρουν και το τελευταίο πλάνο της σειράς, δεν αστειεύονταν και, για να το αποδείξουν, θα φέρουν στις οθόνες μας ήδη τη δεύτερη σεζόν της σειράς, συμπτωματικά (;) το ίδιο καλοκαίρι που έρχεται κι εκείνη του αντίπαλου δέους («House of the Dragon»).  Η σειρά, αν και αύξησε τους συνδρομητές του Amazon Prime περισσότερο από ποτέ (και) στη χώρα μας, γνώρισε χλιαρή υποδοχή και άφησε αποτύπωμα στην pop κουλτούρα ανάλογο εκείνο του κινηματογραφικού ομολόγου της, αν και μας έδωσε ένα ωραιότατο μουσικό score.

Όπως και να ΄χει, η σειρά επιστρέφει στις 29 Αυγούστου, με πρώτο τρέιλερ, με τον Σάουρον και πάλι στην πινακοθήκη χαρακτήρων της και με πρόθεση να κερδίσει τους φαν που έχασε στην προηγούμενη και να φέρει και νέους. Το ερώτημα τώρα είναι κατά πόσο τα νέα εγχειρήματα της Warner στο σύμπαν του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» θα πλήξουν την παραγωγή του Amazon Prime, εντείνοντας την αίσθηση ενός «δεύτερου» θεάματος, συμπληρωματικού προς το  κυρίως πιάτο.

Δείτε το τρέιλερ εδώ: