Τρέιλερ: Ο Κέβιν Σμιθ ποντάρει στη νοσταλγία με την «4.30 Movie»

Ο δημιουργός του «Clerks» ανατρέχει στα εφηβικά του χρόνια για να καταρτίσει ερωτική επιστολή στα κινηματογραφικά ΄80s και τα έθιμά τους.

Από τον Γιάννη Βασιλείου
Τρέιλερ: Ο Κέβιν Σμιθ ποντάρει στη νοσταλγία με την «4.30 Movie»

Φέτος κλείνουν 30 χρόνια από το «Clerks» του Κέβιν Σμιθ, μια από τις κωμωδίες των ‘90s που ανέτρεπαν το κυρίαρχο εργασιακό πρότυπο της εποχής. Πολλά χρόνια έχουν περάσει, σήμερα περισσότερος κόσμος ξέρει τον Κέβιν Σμιθ για τις παράλληλες δραστηριότητές του, παρά για τις ταινίες του.

Δεν ξέρουμε κατά πόσο θα βοηθήσει τη νέα, ημιαυτοβιογραφική δουλειά του, το «Kevin Smith's» που προσθέτουν οι παραγωγοί στον τίτλο «The 4.30 Movie» προσπαθώντας να την προωθησουν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις - την τρέχουσα περίοδο νοσταλγούμε τα '90s, άρα ίσως δούμε μια ταινία δημιουργού που μας θυμίζει τα νιάτα μας. Στην ταινία, που (πάντως) μας μεταφέρει στη δεκαετία των ‘80s, κεντρικοί χαρακτήρες είναι τρεις έφηβοι που περνούν τη μισή τους μέρα στο κινηματογραφικό multiplex της περιοχής. Όταν ένας τους καλεί το κορίτσι των ονείρων του για να παρακολουθήσουν στα κρυφά μια ακατάλληλη ταινία μαζί, ξεκινά ένας αγώνας με αντίπαλο τον αυστηρό μάνατζερ των κινηματογράφων, που θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να ανατρέψει τα σχέδια τους.

Ελπίζεις σε αύρα Τζον Χιούζ, παλιοί συνεργάτες του Σμιθ κάνουν γκεστ εμφανίσεις, ο ίδιος δηλώνει ότι ήθελε να απευθύνει ερωτική επιστολή στα κινηματαγραφικά ήθη της νιότης του κι ευχαριστεί το κοινό που «έδωσε παράταση στην εφηβεία του». Οτιδήποτε τον κρατάει μακριά από το είδος του τρόμου, είναι ευπρόσδεκτο.

Δείτε το τρέιλερ:

 

Με ποιον τρόπο θα επιστρέψει ο Ρόμπερτ Ντάουνι Jr. στο πολυσύμπαν της Marvel;Ο Ρόλαντ Έμεριχ μιλά για έναν «πολύ δυναστευτικό» Τζέιμς Κάμερον όταν επιχείρησαν το «Fantastic Voyage»