Tρέιλερ: Το «Λυκόφως των Θεών» του Ζακ Σνάιντερ έρχεται στο Netflix

Tολμηρή η απόφαση του Ζακ Σνάιντερ να διασκευάσει Βισκόντι.
Μην ανησυχείτε, πρόκειται για απλή συνωνυμία, θεόυς της σκανδιναβικής μυθολογίας που σφάζονται έχει η σειρά.

Από τον Γιάννη Βασιλείου
Tρέιλερ: Το «Λυκόφως των Θεών» του Ζακ Σνάιντερ έρχεται στο Netflix

Oι πληροφορίες θέλουν τα director’s cut του «Rebel Moon» να μην δούλεψαν στην πλατφόρμα του Netflix όσο αναμενόταν, αναρωτιέσαι αν ο Ζακ Σνάιντερ θα επιμείνει στη συνέχεια της διαστημικής saga του ή θα τραβήξει για άλλες πολιτείες. Κι όταν κάνουμε λόγο για άλλες πολιτείες ννοούμε για κάποιο νέο εγχείρημα, καθώς η συνεργασία του με το Netflix παραμένει αγαστή. Σε έναν μήνα από τώρα θα κυκλοφορήσει μια σειρά animation στην οποία έβαλε το χέρι του.

Το «Λυκόφως των Θεών», που ουδεμία σχέση έχει με την ομώνυμη βισκοντική τοιχογραφία, βάζει Θεούς της Σκανδιναβικής μυθολογίας να συγκρούονται μεταξύ τους. Το πρώτο τρέιλερ δείχνει τις διαθέσεις της σειράς, λέει ξεκάθαρα στον κόσμο «εδώ έχουμε αίμα, σεξ και δράκους» - για λύκους και αρκούδες δεν ανέφερε τίποτα. Οι ατάκες που ακούγονται μοιάζουν σαν να ζήτησε κάποιος από το ChatGTP να του γράψει διαλόγους που θα ερεθίσουν έναν δεκατετράχρονο φαν των Βίκινγκς, οι φωνητικές ερμηνείες φαίνονται να κινούνται σε ανάλογο μήκος κύματος, αλλά υποθέτουμε ότι οι δημιουργοί της σειράς ξέρουν καλά το κοινό τους.

Το μακελειό ξεκινά στις 19 Σεπτεμβρίου.

 

Τρέιλερ: Ντοκιμαντέρ για τα 25 χρόνια των «Sopranos»Η Άνια Τέιλορ-Τζόι πρωταγωνιστεί στο «How to Kill Your Family» του Netflix