Τρέιλερ: Ο «Παράδεισος» μπορεί να περιμένει. Το Βέγκας όχι.

Η δημιουργική πένα της Ντιάμπλο Κόντι («Juno») θα ντυθεί με δικές της εικόνες στο σκηνοθετικό της ντεμπούτο «Paradise» για το οποίο γράφαμε πρόσφατα και σήμερα έχουμε τη χαρά να σας παρουσιάσουμε το πρώτο τρέιλερ.

Από την Ανθή Νταουσάνη
Τρέιλερ: Ο «Παράδεισος» μπορεί να περιμένει. Το Βέγκας όχι.

Η δημιουργική πένα της Ντιάμπλο Κόντι («Juno») θα ντυθεί με δικές της εικόνες στο σκηνοθετικό της ντεμπούτο «Paradise» για το οποίο γράφαμε πρόσφατα και σήμερα έχουμε τη χαρά να σας παρουσιάσουμε το πρώτο τρέιλερ.

Η Τζουλιάν Χιου του «Rock of Ages» και του «Footloose» είναι ένα καλό κορίτσι με κάθε σημασία της λέξης, που ζει σε μια υπερσυντηρητική κοινότητα της Μοντάνα με τους υπερπροστατευτικούς γονείς της (Χόλι Χάντερ και Νικ Όφερμαν). Μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που τη σημαδεύει κυριολεκτικά και μεταφορικά για όλη της τη ζωή είναι έτοιμη να εξερευνήσει την άγρια πλευρά της, πηγαίνοντας να ξεδώσει στον «Παράδεισο» του Λας Βέγκας, για να μην παρεκτραπεί εντελώς και ... δώσει καμιά ψήφο στους Δημοκρατικούς.

Οκτάβια Σπένσερ και Ράσελ Μπραντ είναι δυο σερβιτόροι σε μπαρ της πόλης που δεν κοιμάται ποτέ και μυούν τη νεαρή Λαμ (Lamp, όπως αμνός) σε όσα μέχρι τώρα δεν είχε ποτέ δοκιμάσει. Μη φανταστείτε τίποτα κακό. Λίγο ποτό, πολύ ξενύχτι και ποπ μουσική! Το τρέιλερ αποπνέει αισιοδοξία και παρόλο που η ταινία ξεκινάει με αφετηρία ένα τραγικό ατύχημα που στοιχίζει στη νεαρή ηρωίδα την εικόνα της, δε διαθέτει τίποτα το κυνικό.

Όπως είχε δηλώσει η Κόντι σε συνέντευξή της: «Όποιος έχει περάσει κάτι τόσο σοβαρό όπως ο τραυματισμός της κοπέλας, ξέρει καλά πόσο δύσκολο είναι να σκεφτεί θετικά και να μην παραδοθεί ολοκληρωτικά στον κυνισμό. Ήθελα να κάνω μια μη κυνική ταινία που να αποπνέει θετική ενέργεια». Από τα πρώτα πλάνα φαίνεται να το έχει καταφέρει.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ