Άντριου Γκάρφιλντ και Φλορενς Πιου συνέχισαν να γυρίζουν την ερωτική σκηνή τους μετά το cut

Παρασύρθηκαν οι δυο ηθοποιοί στα γυρίσματα μιας από τις ερωτικές σκηνές του «We Live in Time», που κάνει την πανελλήνια πρεμιέρα του στις 30ές Νύχτες Πρεμιέρας.

Από τον Γιάννη Βασιλείου
Άντριου Γκάρφιλντ και Φλορενς Πιου συνέχισαν να γυρίζουν την ερωτική σκηνή τους μετά το cut

Το «We Live in Time» ή «Ζούμε τη Στιγμή» στα μέρη μας κάνει την πανελλήνια πρεμιέρα του στο πλαίσιο των 30ών Νυχτών Πρεμιέρας. Το σκηνοθετεί ο Τζον Κρόουλι που μας έκανε να κλάψουμε με το «Boy A», μας γοήτευσε με το «Brooklyn» και μας απογοήτευσε με την κινηματογραφική διασκευή της «Καρδερίνας». Παρακολουθώντας το τρέιλερ της ταινίας, νιώθεις ότι εδώ μπορεί να τα κάνει και τα τρία ταυτόχρονα. Την πιστεύουμε, όμως, την ταινία, εν μέρει λόγω περισσεύματος ταλέντου στη μαρκίζα: παίζουν ο  Άντριου Γκάρφιλντ, που γνωρίσαμε μέσω του προαναφερθέντος «Boy A» και φέρνει μια αίσθηση οικειότητας σε τέτοιους ρόλους, και η Φλόρενς Πιου, μια ηθοποιός  που από τα πρώτα της βήματα μπαίνει στο κάδρο με σιγουριά και φόρα φτασμένης σταρ.

Όπως δηλωσε ο πρώτος, σε μια ερωτική σκηνή τους στην ταινία το πήγαν ένα βήμα παραπέρα. «Παίζαμε τη σκηνή και άρχισε να γίνεται παθιασμένη, όπως την είχαμε χορογραφήσει. Το συνεχίσαμε λίγο παραπάνω, επειδή νιώθαμε ασφάλεια και δεν ακούσαμε το cut. Κάποια στιγμή, τηλεπαθητικά λέγαμε ο ένας στον άλλο ότι φαίνεται να κρατάει πολύ αυτή η λήψη. Οπότε σηκώνομαι πάνω και κοιτάζω και βλέπω στη γωνία τον καμεραμάν και τον ηχολήπτη γυρισμένους προς τον τοίχο για να μην μας ενοχλήσουν», ανέφερε ο Γκάρφιλντ γελώντας.

Αν δεν προλάβατε τη sold out προβολή στο φεστιβάλ, η ταινία κυκλοφορεί στις αίθουσες στις 17 Σεπτεμβρίου. 

Human Traces: Το 15ο Διαβαλκανικό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Balkans Beyond Borders έρχεται στις Σπέτσες30ές Νύχτες Πρεμιέρας: Το πρόγραμμα της Τρίτης 8 Οκτωβρίου