Οι βραβευμένες «Ιστορίες της Τύχης και της Φαντασίας» από 9 Δεκεμβρίου σε online προβολες

Οι σαγηνευτικές «Ιστορίες της Τύχης και της Φαντασίας» του Ριουσουκέ Χαμαγκούτσι (Αργυρή Άρκτος Καλύτερης Ταινίας του φετινού Φεστιβάλ Βερολίνου) θα προβάλλονται στο e-cinema της Strada από 9 Δεκεμβρίου.

Οι βραβευμένες «Ιστορίες της Τύχης και της Φαντασίας» από 9 Δεκεμβρίου σε online προβολες

Σπονδυλωτό φιλμ τριών ιστοριών στην σύγχρονη Ιαπωνία: Η συνάντηση δύο φιλενάδων βρίσκει τη μια να εξιστορεί την ρομαντική της γνωριμία με έναν άνδρα που εν αγνοία της είναι πρώην της άλλης. Μια γυναίκα προσπαθεί να παγιδεύσει ερωτικά έναν καθηγητή με σκοπό να τον εκβιάσει, αλλά κάτι θα πάει (πολύ) αναπάντεχα. Δυο γυναίκες συναντιούνται στις κυλιόμενες σκάλες και μπαίνουν σε ένα καθαρτήριο παιχνίδι ρόλων.

Η τύχη, η ταυτότητα και οι λάθος στροφές μιας ζωής, που ετεροχρονισμένα καταλάβαμε ότι τις πήραμε λάθος, είναι στο επίκεντρο μια εξαιρετικά καλογραμμένης ανθολογίας, γεμάτης διαλογικό σασπένς και ευφυείς χρήσεις των θέσεων της μηχανής – προσέξτε το σπάσιμο του τέταρτου τοίχου σε κρίσιμες στιγμές. Ντελικάτο, ψύχραιμα μελαγχολικό και με μια αιθέρια, αίσια ανθρωπιά πάνω στο bad timing της ζωής.

Ο Ριουσουκέ Χαμαγκούτσι, ο πιο πολυσυζητημένος Ιάπωνας σκηνοθέτης, των τελευταίων ετών επιβεβαιώνει τη φήμη του με ένα σαγηνευτικό τρίπτυχο ιστοριών για τις δαιμόνιες συμπτώσεις και τις αθέατες επιθυμίες που καθορίζουν υπογείως τις ανθρώπινες ζωές. 

Κεφάλαιο 1: ΜΑΓΕΙΑ (ή κάτι λιγότερο πειστικό) 
Κεφάλαιο 2: ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΡΤΑ 
Κεφάλαιο 3: ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ 

Η ταινία «Ιστορίες της Τύχης και της Φαντασίας» θα προβάλλεται online από 9 Δεκεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και αγορά online εισιτηρίου εδώ:
https://www.viva.gr/tickets/cinema/streaming/istories-tis-tychis-tis-fantasias/