Πρώτη φωτογραφία του Τίμοτε Σαλαμέ ως Γουίλι «Wonka»

Από τον πλανήτη Αράκις θα προσγειωθεί για να βουτήξει με τα μούτρα στη σοκολάτα. Ο λόγος για τον Τίμοτε Σαλαμέ, που φαίνεται πως δεν έχει σταματημό, αφού μπήκε για γυρίσματα για τη νέα ιστορία του Γουίλι Γουόνκα, αρκετά χρόνια μετά τον Τιμ Μπέρτον και τον Τζόνι Ντεπ.

Από τον Χρήστο Πολίτη
Πρώτη φωτογραφία του Τίμοτε Σαλαμέ ως Γουίλι «Wonka»

Χωρίς πολλές λεπτομέρειες, με μονάχα μια φωτογραφία για ορεκτικό, ο Τίμοτε Σαλαμέ έδωσε στο κοινό του, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, μια γεύση για το πως θα μοιάζει ο νέος Γουίλι Γουόνκα.

Για την ακρίβεια, ο νεαρός Γουίλι Γουόνκα, αφού η ταινία του Πολ Κινγκ («Πάτινγκτον») θα πηγαίνει πίσω στην πρώτη γνωριμία του Γουίλι με τους Ούμπα Λούμπα και τα βήματα για να φτάσει να γίνει ο πιο μεγάλος σοκολατοποιός, που γέννησε η φαντασία του Ρόαλντ Νταλ.

Η αλήθεια είναι πως η όψη δεν διαφέρει και πολύ από του Ντεπ, αφού ακόμα και η επιλογή των χρωμάτων στα ρούχα είναι σχεδόν ίδια.

Η δεύτερη φωτογραφία, ακόμα πιο κρυπτική, δείχνει ένα μπαστούνι (χαρακτηριστικό του ήρωα) που στην κορυφή του στέκεται ένα «μικρό δώρο».

Με την Ολίβια Κόλμαν, τη Σάλι Χόκινς και τον Ρόουαν Άτκινσον στο πλευρό του, ο νέος Γουίλι Γουόνκα μοιάζει ήδη πολυαναμενόμενο, που φανταζόμαστε ως και τον Μπέρτον να το περιμένει.