Ένα ακόμα τρέιλερ για τους «Αθλίους» του Τομ Χούπερ επιλέγει χαρακτηριστικές μουσικές στιγμές από το διάσημο θεατρικό του West End, με το σκηνοθέτη να έχει επιλέξει προσεκτικά τους πρωταγωνιστές του, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στο ζωντανό τραγούδι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων – τεχνική που απαιτεί ανάλογη φωνητική και υποκριτική ετοιμότητα με το θεατρικό σανίδι.
Παράλληλα, σε φωτογράφισή τους από την Άνι Λίμποβιτς για τη Vogue, οι πρωταγωνιστές Χιου Τζάκμαν, Αν Χάθαγουεϊ, Έντι Ρεντμάινε, Αμάντα Σέιφριντ, Ράσελ Κρόου, Ελένα Μπόναμ Κάρτερ και Σάσα Μπάρον Κοέν αποτυπώνουν την ατμόσφαιρα του κλασικού μυθιστορήματος του Ουγκό με τη θεατρικότητα που ταιριάζει στη μουσική μεταφορά του – σταθερό χιτ των σκηνών του Λονδίνου, αλλά και του Μπρόντγουεϊ.
Ο Τομ Χούπερ του «Λόγου του Βασιλιά» όχι μόνο κερδίζει το στοίχημα της μουσικής μεταφοράς, αλλά κατορθώνει και στην κινηματογράφησή του να πετύχει μια ισορροπία ανάμεσα στο ρεαλιστικό και το εντυπωσιακό, με σκηνογραφία, κοστούμια και πλάνα εικαστικής ομορφιάς.
Το κυνηγητό του Γιάννη Αγιάννη και του Ιαβέρη, το ρομάντσο της Τιτίκας και του Μάριου, η θυσία της Φαντίνας και οι μηχανορραφίες της οικογένειας Θεναρδιέρου θα ξετυλιχθούν στη μεγάλη οθόνη από 3 Ιανουαρίου.