Λέιντι Μπαγκ και Κατ Νουάρ: Το Ξεκίνημα

Ladybug and Cat Noir: The Movie

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

2023
  ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Γαλλία
  ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ζερεμί Ζαγκ
  ΣΕΝΑΡΙΟ: Ζερεμί Ζαγκ, Μπετίνα Λόπεζ Μεντόζα
  ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ: Θεοδώρα Παπαϊωάννου, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Χίλντα Ηλιοπούλου, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Αλεξάνδρα Λέρτα, Τάνια Παλαιολόγου
  ΜΟΥΣΙΚΗ: Χάρβεϊ Μέισον Τζ.
  ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 105'
  ΔΙΑΝΟΜΗ: Tanweer
  Λέιντι Μπαγκ και Κατ Νουάρ: Το Ξεκίνημα

Τον τελευταίο καιρό πολλαπλασιάστηκαν τα animation που επιλέγουν να αφηγηθούν ιστορίες υπερηρωικής δράσης, σε μια προσπάθεια να προσελκύσουν μερίδα του κοινού που συρρέει στις πολυδάπανες υπερπαραγωγές του είδους.

Όταν η ντροπαλή Μαρινέτ σώζει τη ζωή του μυστηριώδους Μάστερ Φου, εκείνος τη μεταμορφώνει στη σούπερ ηρωίδα Λέιντι Μπαγκ. Εντωμεταξύ, η Μαρινέτ είναι ερωτευμένη με τον Άντριεν, που και εκείνος έχει μεταμορφωθεί στον σούπερ ήρωα Κατ Νουάρ χάρη στα μάγια του Μάστερ Φου. Παρόλο που κανένας από τους δύο δεν ξέρει το άλτερ έγκο του άλλου, το δίδυμο συνεργάζεται για να αντιμετωπίσει τον νοσηρό Χοκ Μοθ, που δεν είναι άλλος από τον πατέρα του Άντριεν. Θα μπορέσουν οι δυο τους να σώσουν τον κόσμο από τα μοχθηρά σχέδια του Χοκ Μοθ, αλλά και να βρουν την αληθινή αγάπη πίσω από τις μάσκες τους;

Μία συναρπαστική ιστορία με φόντο το Παρίσι, ένα μιούζικαλ με σούπερ ήρωες και σκηνές δράσης και κωμωδίας μεταφέρει για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές κινουμένων σχεδίων με πρωταγωνιστές τη Λέιντι Μπαγκ και τον Κατ Νουάρ.

Ο Ζέρεμι Ζαγκ αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία και συνυπογράφει το σενάριο που μας αποκαλύπτει πώς η Μαρινέτ και ο Άντριεν έγιναν σούπερ ήρωες για να σώσουν την Πόλη του Φωτός από τον επικίνδυνο Χοκ Μοθ.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 • Λέιντι Μπαγκ και Κατ Νουάρ: Το Ξεκίνημα
 • Λέιντι Μπαγκ και Κατ Νουάρ: Το Ξεκίνημα