Η Μία και Εγώ: Η Ταινία

Mia and Me: The Movie

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

2022
  ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Αυστραλία, Γερμανία
  ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Άνταμ Γκαν
  ΣΕΝΑΡΙΟ: Τες Μέγιερ, Γκέρχαρντ Χαν
  ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ: Αφροδίτη Αντωνάκη, Γιώργος Ματαράγκας, Βασίλης Παπαστάθης, Νικολέτα Κουνενιδάκη, Ευθύμιος Τόρης, Γεωργία Ιωαννίδου
  ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 80'
  ΔΙΑΝΟΜΗ: Neo Films
  Η Μία και Εγώ: Η Ταινία

Ξέρουμε τι αναρωτιέστε: από πού μας έρχεται το τριτοκλασάτο animation αυτής της εβδομάδας. Από την Αυστραλία.

Όταν η Μία επιστρέφει στο παλιό εξοχικό σπίτι της οικογένειας με τον παππού της, η πέτρα στο μαγικό της βραχιόλι φωτίζει ξαφνικά – ένα κάλεσμα για βοήθεια! Μέσω μιας αστραφτερής πύλης μεταφέρεται στον φανταστικό κόσμο των μονόκερων της Σεντοπίας. Εκεί συναντά τον μονόκερο Στόρμι και τον Ίκο, ένα ξωτικό από το Νησί Λώτους, το οποίο χρειάζεται απεγνωσμένα τη βοήθειά της. Ο Τόξορ, ένας αποκρουστικός κακός που μοιάζει με βατράχι, θέλει να κατακτήσει το νησί με μαύρη μαγεία.

Η Μία και οι φίλοι της πρέπει να συνασπιστούν και να ενώσουν τρία αρχαία μαγικά πετράδια για να νικήσουν τον Τόξορ. Η αναζήτηση των πετραδιών εξελίσσεται σε ένα διασκεδαστικό και συναρπαστικό οδικό ταξίδι όπου πετούν πάνω από επικίνδυνες θάλασσες, σκαρφαλώνουν βουνά πάνω σε μυστηριώδεις αιωρούμενες ατόλες και τρέχουν σε λεωφόρους ουράνιων τόξων. Η Μία θα μάθει τι σημαίνει πραγματικά να είσαι ηρωίδα. Γιατί η αληθινή δύναμη δεν κρύβεται στην ικανότητα να νικήσεις έναν εχθρό, αλλά στο θάρρος να αντιμετωπίσεις αυτό τον εχθρό ως φίλο. Το σκοτάδι δεν θα θριαμβεύσει ποτέ όσο υπάρχουν η φιλία και η ελπίδα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 • Η Μία και Εγώ: Η Ταινία
 • Η Μία και Εγώ: Η Ταινία