14ο AOAFF powered by ΔΕΗ: Κινηματογραφικά ίχνη από «Πέντε Κόκκινες Τουλίπες» στη Γαλλική Αρχαιολογική Σχολή

Το 14ο Athens Open Air Film Festival powered by ΔΕΗ παρουσίασε σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Plein-Air του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος τις «Πέντε Κόκκινες Τουλίπες» του Ζαν Στελί στους Κήπους της Γαλλικής Αρχαιολογικής Σχολής. 

Από το cinemagazine.gr
14ο AOAFF powered by ΔΕΗ: Κινηματογραφικά ίχνη από «Πέντε Κόκκινες Τουλίπες» στη Γαλλική Αρχαιολογική Σχολή

 

Στον πανέμορφο χώρο των Κήπων της Γαλλικής Αρχαιολογικής Σχολής, το 14ο AOΑFF powered by ΔΕΗ και το Plein-Air παρουσίασαν ένα κινηματογραφικό μυστήριο με φόντο τον περίφημο Γύρο της Γαλλίας!

Την ταινία προλόγισαν ο Διευθυντής του Γαλλικού Ινστιτούτου, Nicolas Eybalin, ο οποίος στα 10 του είχε τρέξει στον Γύρο της Γαλλίας και ο Aimé Besson, ακόλουθος για τα Οπτικοακουστικά Μέσα του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος.

Σας περιμένουμε αυτό το σαββατοκύριακο για δυο αξέχαστες ολονυχτίες στο Πάρκο Ακαδημίας Πλάτωνος και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος! Διαβάστε περισσότερα στα άρθρα:

Το 14ο AOAFF Powered by ΔΕΗ σας καλεί το Σάββατο 20 Ιουλίου σε μια ολονυχτία κλασικού τρόμου που θα σας μείνει αξέχαστη

Μία ολονυχτία προβολών κάτω από την πανσέληνο! Το 14ο AOAFF powered by ΔΕΗ σας προσκαλεί για ξενύχτι στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

 

14ο AOAFF powered by ΔΕΗ: Μία ατμοσφαιρική «ολονυχτία τρόμου» στο Πάρκο της Ακαδημίας ΠλάτωνοςΣτον ακατάλληλο κόσμο του Πολ Βερχόφεν