14ο AOAFF powered by ΔΕΗ: Ένα «Έμβασμα» στους Κήπους της Γαλλικής Αρχαιολογικής Σχολής

Στην κατάμεστη και ειδυλλιακή Γαλλική Αρχαιολογική Σχολή Αθηνών, ξεκίνησαν την Τετάρτη, 3 Ιουλίου, οι υπέροχες προβολές του 14ου Athens Open Air FIlm Festival powered by ΔΕΗ σε συνεργασία με το αγαπημένο Festival Plein Air του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος.

Από το cinemagazine.gr
14ο AOAFF powered by ΔΕΗ: Ένα «Έμβασμα» στους Κήπους της Γαλλικής Αρχαιολογικής Σχολής

 

Στον πανέμορφο και δροσερό Κήπο της Γαλλικής Αρχαιολογικής Σχολής Αθηνών προβλήθηκε το διαμάντι του αφρικανικού σινεμά «To Έμβασμα» σε σκηνοθεσία Ουσμάν Σεμπέν.

Το ευλαβικά αφοσιωμένο κοινό καλωσόρισαν η Πρόεδρος της Κινηματογραφικής Εταιρείας Αθηνών, Μαρία Μπόμπολα, η Πρέσβειρα της Γαλλίας στην Ελλάδα, Laurence Auer και o Ακόλουθος για τα Οπτικοακουστικά Μέσα του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος, Aimé Besson.

Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε απόψε, στο Άλσος Πετραλώνων για να δούμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το «Zodiac» στην πλήρη του μορφή, όπως ακριβώς το είχε εξαρχής στο μυαλό του ο Ντείβιντ Φίντσερ, με έξι παραπάνω λεπτά από το cut που προβλήθηκε στις αίθουσες παγκοσμίως και με ολοκαίνουργια ψηφιακή επεξεργασία που επιμελήθηκε ο ίδιος ο σκηνοθέτης. 

Είσοδος ελεύθερη, κεράσματα από τη @fischerbeer και σημαντική συμβουλή να σπεύσετε νωρίς για να εξασφαλίσετε θέση.

@dei.gr @opanda.gr @athensfilmfestival #aoaff14 @festivalpleinair

14ο AOAFF powered by ΔΕΗ: Το Director's Cut του «Zodiac» στο Άλσος Πετραλώνων14ο AOAFF powered by ΔΕΗ: «48 Ώρες» κάτω από την Ακρόπολη!