14ο AOAFF powered by ΔΕΗ: Η «Ιστορία της Αντέλ Ουγκώ» στους Κήπους της Γαλλικής Αρχαιολογικής Σχολής

Την Τετάρτη 28 Αυγούστου, οι Κήποι της Γαλλικής Αρχαιολογικής Σχολής Αθηνών υποδέχθηκαν την προτελευταία προβολή του 14ου Athens Open Air Film Festival powered by ΔΕH για φέτος σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Plein-Air του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος.

Από το cinemagazine.gr
14ο AOAFF powered by ΔΕΗ: Η «Ιστορία της Αντέλ Ουγκώ» στους Κήπους της Γαλλικής Αρχαιολογικής Σχολής

 

Η Ιστορία της Αντέλ Ουγκώ (L’Histoire d’Adèle H) του Φρανσουά Τριφό με την ανυπέρβλητη Ιζαμπέλ Ατζανί, τον Μπρους Ρόμπινσον και τη Σίλβια Μάριοτ διηγήθηκε στους εκατοντάδες θεατές την ιστορία του μανιασμένου - και αναπάντητου - έρωτα της κόρης του κορυφαίου Γάλλου συγγραφέα για έναν Βρετανό αξιωματικό, σε μία ακόμα προβολή κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό της Αθήνας!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη και τελευταία προβολή του 14ου AOAFF powered by ΔΕΗ την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου στον ίδιο φιλόξενο χώρο, όπου θα προβληθεί η ταινία «Το Παλιό Τουφέκι» (Le Vieux Fusil) του Ρομπέρ Ενρικό σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Plein-Air του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος.

@dei.gr @institutfrancaisgrece @opanda.gr @cinemagazine_gr #aoaff14

14ο AOAFF powered by ΔΕΗ: Ένας φεστιβαλικός αποχαιρετισμός με ένα «Παλιό Τουφέκι»14ο AOAFF powered by ΔΕΗ: Ένας αξέχαστος αποχαιρετισμός στη Τζίνα Ρόουλαντς