14ο AOAFF powered by ΔΕΗ: Μια «Παλιοπαρέα» στους Κήπους της Γαλλικής Αρχαιολογικής Σχολής

Το 14ο Athens Open Air Film Festival powered by ΔΕΗ παρουσίασε σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Plein-Air του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος την θρυλική «Παλιοπαρέα» του Κλοντ Σοτέ.

Από το cinemagazine.gr
14ο AOAFF powered by ΔΕΗ: Μια «Παλιοπαρέα» στους Κήπους της Γαλλικής Αρχαιολογικής Σχολής

 

Ιβ Μοντάν, Μισέλ Πικολί και Σερζ Ρεζιανί «μεγάλωσαν» την παρέα τους με τους πιστούς θεατές του Athens Open Air Film Festival, που συγκεντρώθηκαν από νωρίς την Τετάρτη 10 Ιουλίου στους Κήπους της Γαλλικής Αρχαιολογικής Σχολής για να γιορτάσουν την 50ή επέτειο της ταινίας του Κλοντ Σοτέ.

Την ταινία προλόγισαν ο Λουκάς Κατσίκας, Διευθυντής του ΔΦΚΑ Νύχτες Πρεμιέρας και ο Aimé Besson, Ακόλουθος για τα Οπτικοακουστικά Μέσα του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος.

Οι προβολές του φεστιβάλ συνεχίζονται αυτό το Σαββατοκύριακο, με ένα εντυπωσιακό διήμερο στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στη διάρκεια του οποίου θα δούμε το «12 ΠΙΘΗΚΟΙ» του Τέρι Γκίλιαμ (το Σάββατο 13 Ιουλίου) και το «TRUMAN SHOW» του Πίτερ Γουίαρ (Κυριακή 14 Ιουλίου).

Περισσότερες λεπτομέρειες στο cinemagazine.gr και στο aoaff.gr.

@dei.gr @athensfilmfestival @opanda.gr #aoaff14

Επιστροφή στα '90s! «12 Πίθηκοι» και «The Truman Show» σε ένα κινηματογραφικό διήμερο στην Τεχνόπολη14ο AOAFF powered by ΔΕΗ: Η «Υπόθεση Καρλίτο» στο Πάρκο Δρακοπούλου