30ές Νύχτες Πρεμιέρας: Έναρξη αφιερώματος Ακίρα Κουροσάουα

Το 30ό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας πραγματοποιείται από 2 - 14 Οκτωβρίου 2024.

Από το cinemagazine.gr
30ές Νύχτες Πρεμιέρας: Έναρξη αφιερώματος Ακίρα Κουροσάουα

 

𝐀𝐊𝐈𝐑𝐀 𝐊𝐔𝐑𝐎𝐒𝐀𝐖𝐀: 𝚶𝚲𝚮 𝚮 𝚶𝚳𝚶𝚸𝚽𝚰𝚨 𝚱𝚨𝚰 𝚮 𝚨𝚰𝚳𝚨𝚻𝚶𝚾𝚼𝚺𝚰𝚨

Το μεγάλο αφιέρωμα των 30ών Νυχτών Πρεμιέρας «AKIRA KUROSAWA: ΟΛΗ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ Η ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ» ξεκίνησε πανηγυρικά με τους 7 Samurai, παρουσία του Πρέσβη της Ιαπωνίας στην Ελλάδα κ. ΙΤΟ Koichi και της συζύγου του.

Μαζί με τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Φεστιβάλ, Λουκά Κατσίκα, μίλησαν για τη σπουδαιότητα του αφιερώματος που συμπίπτει με το «2024: Έτος Πολιτισμού και Τουρισμού Ελλάδας-Ιαπωνίας».

Με την παρουσία της μας τίμησε και η Κα Ελίζα Γερούκη, υπεύθυνη εταιρικής επικοινωνίας της ναυτιλιακής εταιρίας M/Maritime, χορηγού του αφιερώματος, χωρίς την πολύτιμη υποστήριξη της οποίας, αυτό το πολυετές όνειρο του Φεστιβάλ δεν θα γινόταν πραγματικότητα.

Κατεβάστε το ωρολόγιο πρόγραμμα εδώ.

Για διαρκή ενημέρωση και περισσότερες πληροφορίες για το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας συντονιστείτε στα sites των aiff.gr και cinemagazine.gr και στις σελίδες μας στα social media: Facebook AIFFAIFF InstagramCinemagazine, TikTokTwitter.

30ές Νύχτες Πρεμιέρας: Το photo album της Πέμπτης 3 και Παρασκευής 4 Οκτωβρίου 2024 (Day #1 & #2)30ές Νύχτες Πρεμιέρας: Το photo album της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου 2024 (Τελετή Έναρξης)