30ές Νύχτες Πρεμιέρας: Το photo album του Σαββάτου 5 Οκτωβρίου 2024 (Day #3)

Το 30ό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας πραγματοποιείται από 2 - 14 Οκτωβρίου 2024.

Από το cinemagazine.gr
30ές Νύχτες Πρεμιέρας: Το photo album του Σαββάτου 5 Οκτωβρίου 2024 (Day #3)

 

Η τρίτη μέρα των Νυχτών Πρεμιέρας ξεκίνησε στο γεμάτο Άστορ με τις ελληνικές μικρές ιστορίες των Βασίλη Τσιουβάρα, Ταξιάρχη Δεληγιάννη, Χρίστου Ζένιου, Αντρέα Κοντόπουλου, Θάνου Μήτσιου και Δημήτρη Μουτσιάκα.

Συνεχίστηκε με τον δεύτερο κύκλο των υπέροχων Cycladic Screenings όπου τις ταινίες 𝐓𝐇𝐄 𝐍𝐀𝐊𝐄𝐃 𝐊𝐈𝐒𝐒 και 𝐁𝐄𝐘𝐎𝐍𝐃 𝐓𝐇𝐄 𝐕𝐀𝐋𝐋𝐄𝐘 𝐎𝐅 𝐓𝐇𝐄 𝐃𝐎𝐋𝐋𝐒 προλόγισαν η Ζακλιν Λέντζου και ο Αλέξανδρος Βούλγαρης αντίστοιχα.

Στο CINOBO ΟΠΕΡΑ Ι, Νύχτες Πρεμιέρας και 𝐓𝐑𝐀𝐈𝐍𝐒𝐏𝐎𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 γιόρτασαν μαζί τα 30 τους σε μια θριαμβευτική προβολή που κατέληξε στην πίστα του Χοροστασίου, όπως ακριβώς είχε γίνει το 1996!

Ευχαριστούμε το Χοροστασιον, τη Fischer Beer και τον Βαγγέλη Κυριακάκη για αυτή την φανταστική, επετειακή βραδιά.

Κατεβάστε το ωρολόγιο πρόγραμμα εδώ.

Για διαρκή ενημέρωση και περισσότερες πληροφορίες για το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας συντονιστείτε στα sites των aiff.gr και cinemagazine.gr και στις σελίδες μας στα social media: Facebook AIFFAIFF InstagramCinemagazine, TikTokTwitter.

30ές Νύχτες Πρεμιέρας: Το photo album της Κυριακής 6 Οκτωβρίου 2024 (Day #4)30ές Νύχτες Πρεμιέρας: Το photo album της Πέμπτης 3 και Παρασκευής 4 Οκτωβρίου 2024 (Day #1 & #2)