30ές Νύχτες Πρεμιέρας: Το photo album της Κυριακής 6 Οκτωβρίου 2024 (Day #4)

Το 30ό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας πραγματοποιείται από 2 - 14 Οκτωβρίου 2024.

Από το cinemagazine.gr
30ές Νύχτες Πρεμιέρας: Το photo album της Κυριακής 6 Οκτωβρίου 2024 (Day #4)

 

Άλλη μια Φεστιβαλική μέρα με cinema hopping και γεμάτες αίθουσες!

Κυριακάτικο απόγευμα με τις Ελληνικές Μικρές Ιστορίες των Βίβιαν Παπαγεωργίου, Νίκη Αρνιακού, Πέτρου Νιαμονιτάκη, Κίττυς Κεντεζή και Άντας Πίτσιου στο φετινό σπίτι των μικρού μήκους, το Άστορ.

Συνεχίσαμε με 3 back to back γεμάτες προβολές στο Cinobo Όπερα I με τον αγαπημένο μας Αλέξανδρο Παπαγεωργίου να προλογίζει το αριστουργηματικό 𝐃𝐈𝐒𝐓𝐀𝐍𝐓 𝐕𝐎𝐈𝐂𝐄𝐒, 𝐒𝐓𝐈𝐋𝐋 𝐋𝐈𝐕𝐄𝐒, το βουβό αλλά απίστευτα συγκινητικό 𝐅𝐋𝐎𝐖 - καλύτερη animation ταινία της χρονιάς και φυσικά, την ταινία έναρξής μας 𝐀𝐍𝐎𝐑𝐀, από τον πρίγκιπα του ανεξάρτητου αμερικανικού σινεμά - και αγαπημένο των Νυχτών Πρεμιέρας, Σον Μπέικερ.

Ακριβώς δίπλα, στην αίθουσα 2 του Cinobo Όπερα, το επαναστατικό ντοκιμαντέρ 𝐒𝐀𝐕𝐀𝐍𝐍𝐀 𝐀𝐍𝐃 𝐓𝐇𝐄 𝐌𝐎𝐔𝐍𝐓𝐀𝐈𝐍 είχε την πρώτη του προβολή, παρουσία του ταλαντούχου δημιουργού του, Πάουλο Καρνέιρο που απάντησε στις ενθουσιώδεις ερωτήσεις του κοινού.

Κατεβάστε το ωρολόγιο πρόγραμμα εδώ.

Για διαρκή ενημέρωση και περισσότερες πληροφορίες για το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας συντονιστείτε στα sites των aiff.gr και cinemagazine.gr και στις σελίδες μας στα social media: Facebook AIFFAIFF InstagramCinemagazine, TikTokTwitter.

30ές Νύχτες Πρεμιέρας: Οι 5 πρώτες μέρες ενός Φεστιβάλ που γιορτάζει τα γενέθλιά του με ολόκληρη την Αθήνα30ές Νύχτες Πρεμιέρας: Το photo album του Σαββάτου 5 Οκτωβρίου 2024 (Day #3)